Şimdi Ara

Xbox Series, PS5'i geçti: Haziran ayının en çok gelir elde eden konsolu oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
8.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xbox Series, PS5'i geçti: Haziran ayının en çok gelir elde eden konsolu oldu



    Yeni nesil konsolların satışının üzerinden yaklaşık 8 ay geçmiş durumda. Satışlar da stok sıkıntısına rağmen ciddi bir şekilde artmaya devam ediyor. The NPD Group'un son raporu ile birlikte de Amerika'da Haziran 2021 istatistikleri belli oldu.



    Xbox Series PlayStation 5'i Geçti



    Konsolların çıkışından bu yana PlayStation 5'in, rakibi Xbox Series'i satış açısından geçtiğini biliyoruz. Ancak son dönemdeki Microsoft atakları az da olsa Xbox'ın işine gelmiş gibi duruyor. Haziran 2021'de Xbox Series gelirleri tüm rakiplerini geçerek birinci sıraya oturmuş durumda. Ancak adet açısından Switch hala birinci. 



    Ayrıca PlayStation 5, satıştaki ilk sekiz ayında ABD tarihinde (taşınabilir cihazlar hariç) en hızlı satan ev konsolu  olmaya devam ediyor. 



    Ayrıca Bkz.Steam Deck, PS5 ile aynı kaderi paylaştı: eBay'de fiyatlar 3-4 katına çıktı



    NPD'nin oyun endüstrisi analisti Mat Piscatella, Haziran 2021'de konsol hasılatlarının Haziran 2020'ye kıyasla %112 artarak 401 milyon dolara ulaştığını söyledi.



    Amerika'daki Haziran 2021 oyun satışlarında ise ilk sırada PS5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart'ı görüyoruz. GTA V'in listeye girememiş olması da biraz şaşırtıcı. İlk 10'u aşağıda bulabilirsiniz.




    1. Ratchet & Clank: Rift Apart

    2. Call of Duty: Black Ops: Cold War

    3. Mario Golf: Super Rush*

    4. MLB: The Show 21^

    5. Scarlet Nexus

    6. Resident Evil: Village

    7. Mario Kart 8*

    8. Minecraft

    9. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

    10. Mortal Kombat 11




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/xbox-series-xs-was-the-highest-grossing-us-console-in-june/



  • Birisi gamepass i fakir ülkeler için yapılmış bir sistem anlamına gelen şekilde şuursuzca eleştirmiş.darkfeardark mıdır ne nanedir birde global piyasalara hakim olmamakla suçlamış bir arkadaşı. Gerçekten enteresan demekki sıradan bir insanın global piyasalara hakim olmaması çok anormal. Kendisi lord çocuğu sanırım oxford ekonomi mezunu. Neyse... gamepass e fakir yemeği diyen şuursuz, madem batılılara 60 70 usd/euro oyuna para vermek koymuyor, bu insanlar çok aptal demekki gamepass alıyorlar. Birde dijital yayın platformları neden var acaba.Avrupa ve özelikle abd de blu ray filmler diziler leb-i derya, üstelik çok ucuz. Baya aptal olmalılar ki netflix,apple tv,amazon vs.. yüzmilyonlarca abonesi var. Ve oyun firmaları birbirini eziyor cloud gaming için. Neden 70 usd/euro ya oyun satmak varken bu kadar zahmete katlanıyorlar acaba,öyle değil mi? Alemin bi akıllısı Sony ya... Sony yi savunucam Microsofta gömücem diye bu kadar savrulunmaz akıldan izandan. Tamam PlayStation seviyor olabilirsin bende ps4 sahibiyim ve tek konsolum ama Jim Ryan ın yaptığı akıl almaz hatalara destek olarak Sony yi savunamazsın.

    Daha güçlü konsol, gamepass ayrıcalığı, daha iyi gamepad ve konsol tasarımı, VRR desteği, Edge, Dolby Atmos falan ne ararsan Xbox’da.

    Daha insanlar ne istiyor - daha neyi bekliyor? Xbox alıp da mutsuz olacak insan yok. Gerçek next gen deneyimi bu konsolda.

    Sim desen var, rpg desen var, fps desen var. Yok yok yani. PS satıyorsa sırf isim satıyor. Alan da Cod oynuyor, Fifa oynuyor genelde.

  • hell yeah kibirli sonynin tek elliğinin bitmesi lazım artık

  • Konsol sattiran exc oyun olmamasina rağmen yok satiyor, bence en en en dikkat çekici nokta bu (ben de geçen hafta aldım :D)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xbox Xbox Series, PS5'i geçti: Haziran ayının en çok gelir elde eden konsolu oldu Xbox Series, PS5'i geçti: Haziran ayının en çok gelir elde eden konsolu oldu 

  • bende series s alalı 20 gün oluyor, e3deki sunum gaza getirdi adamların çalışma şeklini seviyorum exc oyunlar umrumda değil

  • Jim Ryan anlık


    Xbox Series, PS5'i geçti: Haziran ayının en çok gelir elde eden konsolu oldu
  • Vakit çok değerli gerçekten.
    Kısa zamanda en çok eğlenceyi sunan ve en ekonomik cihaz Xbox bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 19 Temmuz 2021; 20:59:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunda şaşıralacak bir dueum yok. Ps5'in PS4 kadar satacağını düşünmüyorum zaten. Bence en az 30 milyon insan Xbox'a dönecek. Neslin sonunda satış rakamları birbirine yakın olur ama PS yine önde tamamlar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps de oyum alamaz olduk, rdr2 indirime girecekte alacaz adamlar çoktan bitirdi..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir konsold god of war yada Last of Us yoksa ben ona konsol demem xbox daki oyunları pc de oynuyorum bildiğin pc nin küçük kutu versiyonu konsolun yanın dan bile gecemez avutun kendinizi

  • Xbox 360 tan beri Xboxtayım. Henüz yeni nesili almadım. Tercihim fiyatlar biraz düşerse serires x inşallah. Xbox oyuncuları genelde exc. oyunlara bakmıyor benim gördüğüm. Bende dahil. Daha çok online tabanlı oyunları oynuyorlar bf 4-1-5 ,call of sütü vb. Ayrıca aylık üyelik sistemi olan game paşa bir oyun parasına 5-6 ay rahatça oyun oynayabiliyorsunuz. Yinede tercih meselesi tabi

  • Gt95 G kullanıcısına yanıt

    tmm emrin olur demeyiz bir daha konsol


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 30 40 liraya bir ton oyun veriyor xbox. Ps ile kim uğraşsın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben ps5 aldım ya herşey tersine dönüyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demekki uygun fiyata oyun oynatarakta yeterli gelir elde edilebiliyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satışlarla, gelirlerle övünen ps fedaileri kayıp. Misafir hesaplardan giriş yaparlar yakında 😄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • game pass büyümeye devam ediyor microsoft resmen oyunun kurallarını değiştirdi ps da başta çıkarmayacağız demişti ama çıkaracak oyunlarıda pc ye gelicek yoksa bu sektörde bu iş modeliyle devam etmesi zor

  • xbox bu nesil ezip geçecek. merdiven altı firma olan sony nin koskoca ms karşısında hiç şansı yok. ms çiğneyip tükürecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.