Şimdi Ara

Playstation, OLED Nintendo Switch satışlarını yakından takip edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan OLED Nintendo Switch, önceki nesile göre büyük bir artış sunmuyor. OLED ve daha büyük ekran, yeni renk seçeneği ve güncellenmiş standı dışında OLED Switch, önceki nesile göre bir donanım güncellemesi bulundurmuyor. Ancak Nintendo, OLED Switch’i 50 dolar daha pahalıya satıyor. Nintendo, OLED Switch’ten daha çok kar etmeyeceklerini açıklamasına rağmen, yeni strateji başka firmaların da ilgisini çekmişe benziyor.



    Playstation, OLED Nintendo Switch satışlarını yakından takip edecek



    Playstation da fiyat artışı görebilir



    The Japan Times’ın haberine göre Ace Araştırma Enstitü analisti Hideki Yasuda, Sony’nin Nintendo’nun yeni fiyat stratejisini yakından takip ediyor. Yasuda, OLED Switch’in başarılı olması durumunda, market genelinde konsol fiyatlarında kalıcı bir artış görebileceğimizi düşünüyor.



    Konsolların, ömürlerinin yarısında donanım güncellemesi ile gelmesi alışık olduğumuz bir durum ancak, Nintendo’nun OLED Switch ile sunduğu donanımsal artışlar, fiyat artışına sebep olabilecek bir durum olmamalı. Sony’nin, konsollarını güncellemesi de alışılmış bir durum, ancak genelde Playstation tarafında, büyük bir donanım artışı olmadan(PS4 Pro gibi)  fiyat artışı görmüyoruz. Habere göre, Nintendo’nun başarılı olması durumunda, PS5’in sonraki sürümleri daha yüksek bir fiyata sahip olabilir.



    Sony’nin daha önce, PS5’i 2022’de 6nm işlemci ile güncelleyeceği iddiaları çıkmıştı, performans anlamında pek bir artış sağlamayacak yeni PS5 modeli, daha yüksek bir fiyat ile çıkış yapabilir. PS5, inanılmaz bir başarıya ulaştı ve hala PS5, stoklarda bulunamıyor. Fiyat artışı, satışları etkilese de çoğu müşteri yine de PS5 alacaktır. OLED Switch, konsol marketinde kalıcı bir fiyat artışına sahip olması üzücü olacaktır. Sony ve Xbox’ın konsollardan kar etmediğini biliyoruz, OLED Switch ile birlikte, biraz da olsun kar etmek isteyebilirler. Umarız, yakın zamanda konsollarda performans artışı olmadan fiyat artışı görmeyiz.




    Kaynak:https://comicbook.com/gaming/news/playstation-nintendo-switch-oled-sales-ps5-model/







  • Takip etmey devam etsin. PSP gibi bir cihazı gözden çıkarmadan önce düşünecekti.

  • 700 dolar yapsan da ps fanı alır ancak bunlar azınlık. Asıl kitle ucuza nasıl oyun oynarım derdinde olanlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirHan

    Takip etmey devam etsin. PSP gibi bir cihazı gözden çıkarmadan önce düşünecekti.

    el konsolunu değil zamları takip edeceklermiş

  • *Sony gibisi yok.. super charged 1TB SSD, 4K destekli Next gen konsolu 399 dolara satıyor, fiyat performans rekoru resmen...
    *Steam deck 529-649 dolar fahiş fiyat, düşük depolama, old gen 720p....
    *Nintendo Switch old gen 640p 720p, düzgün yenilik yok zam var. Şaka gibi..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.