Şimdi Ara

iPhone 13, her zaman açık ekran özelliğine sahip olacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
9.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam heralde biraz teknolojinin gerisinden geliyorsun.

    AOD şarjdan çok az yer şöyleki zırt pırt eline alıp ekranı uyandırıp bildirim varmı diye bakmakla kafa kafaya yer şarjı.

    2. si ekran yanığına neden olmaz , her 10 dk bir ekranın farklı yerlerine konumlanır hareket eder bu sayede ekran yanığı engellenir.Cebe konulunca sensör ile özellik kapatılır , yine günün belli saatlerinde aktif pasif olarak ayarlanabilir.

    İşlemci ve gpu üzerinde çok çok az bir yük oluşturur .

    İşim gereği vazgeçilmez bir özelliktir, zırt pırt ekrana bakmam gerekmiyor, telefonu elime almam gerekmiyor.Göz ucuyla bakmam yeterli oluyor.Hatta bunun bir üzeri özellik olarak canlı mesajlar bile okunabiliyor ancak her modelde yok.Eski lg v20 min üst kısmında 2. bir aod ekran vardı çok efektif şekilde faydası oluyordu benim için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 yıl önceden Samsungda vardı. Çok çabuk hatırladilar

  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    var... ekranı çift ekraN MONO KROM VE RENKLİ... çoğu modelindede kullandı... diüer LCD ekranlarda siyah görüntüler nasıldı unuttun heralde...

  • Aod'in abartilmis bir teknoloji oldugunu dusunuyorum. Apple zaten iyiden iyiye apple watch u oturttu, gerekli tum bildirim ve saat gibi bilgiler kolunda duruyor. Saat kullanmayanlar icin de bence tek dokunusla aod ekraninin kisa bir sure gosterilip kapandigi (oneplusta vardi bu) cozum bence daha basarili. Tabi daha fazla ozellikten zarar gelmez, orasi ayri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'ta varda kullanmiyorum gereksiz bir ozellik.Gerci akilli saat kullandigim icin cezbetmiyor olabilir.Ortalama her 1 saatte %1 sarj kaybi oluyor AOD'de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Burada tartışılan konu ekran tipi değil AOD’nin daha Android piyasada dahi yokken akıllı telefonlarda varolmasıydı. Android ile gelmiş gibi boş konuşmanın lüzumu yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Tamamen doldurmuş olduğum V30’da yarım saat içinde pil 99’a düşmüştü. Sırf bunu kontrol etmek için telefonu şarjdan çekip saati not alıp yarım saat sonra bakmıştım. Aynı testi AOD’yi kapatıp yaptığımda pil hala 100’dü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

    Teknolojinin gerisinden gelmiyorum da senle farklı bakıyoruz diyelim.

    Eski Samsung telefonlarımda bu özellik vardı. Samsung panellerde yukarıdaki şarj göstergesinin ve bu Always on Display özelliğinin panelde yanık yapmasına bizzat şahit oldum. Apple’ın da Samsung panel aldığı düşünülürse benim şahsen iPhone 13’üm olsa kullanacağım bir özellik olmaz. Hoş Apple Samsung gibi her şeye kullanıcı hatası diyip yollamaz, muhtemelen sorunu giderir ama sütten ağzım yandı, yoğurdu üfleyerek yerim.


    Şarj konusunda da şöyle diyeyim, alışkanlığım gereği ya bildiğimiz düz bir saat ya da akıllı bileklik hep kolumda olur. Bileklik kolumdayken bildirimi de saati de ekranı açmadan görüyorum. Yani ben bu AOD özelliğini açsam sadece pilimden yer, başka işe yaramaz. Elbette size lazım olabilir, meraklısına, ihtiyaç duyana güzel özellik. Fakat konudaki genel kanı meraklısına güzel özellik demekten ziyade Apple kötülemek olduğu için ben de böyle bir mesajı atmak zorunda kaldım.


    Eski telefonlarım Samsung S serisi idi, şahsen şu AOD özelliğini kullanmadım bile doğru düzgün. Burada yazılanlara bakılırsa acayip kritik bir özellikmiş insanlar için ama heralde Samsung’un haberi yok ki bu AOD işini S7’den sonra marketing etmeyi bıraktı. Kullanan vardır, kabul ama bu özellik yaygın olarak telefon ilk alındığında 1 ay kullanılan sonra da kapatılan hoş bir dekor çoğu insan için. Şimdi Apple niye getiriyor sorusu ise basit. Apple’ın olayı bu, sana lazım olmayanı sana çok güzel satar. İddia ediyorum şimdi Apple bunu öyle güzel satacak ki bir süre sonra özellik Apple’a has gibi algılanacak ve Android kullanıcıları AOD ne abi, boş özellik falan diyecek  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

    Senin ciddi bir aidiyet problemin mi var? Androidci olarak nihayet ait olduğun yeri mi buldun da bu kadar sinirlisin? Ne sanıyorsun doğduğumda annem babam koluma Apple dövmesi yapıp beni tarikata falan mı kattı? Nasıl bir üslup, nasıl bir terbiyesizlik bu. Sheeple diyor bir de.


    İstediğini kullan kardeşim. İstersen Apple al, istersen Xiaomi al. Milletin kullandığı mal sana mı dert oldu? İstediğim yorumu da yaparım, istediğim malı da alır kullanırım. Sıfatlarını kendine sakla, hadsiz.

  • Şu markamı itici yoksa kitlesimi itici olmasını sağlıyor?

    İnsan gerçekten hayret ediyor.

  • olmazsa olmaz özellik değil şahsen gereksiz bıluyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RamseyBolton

    Özelliğe bak be

    Yıllardır beklediğim özellik ilk fırsatta almayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ilk zamanlar yanık oluşturuyordu ancak yazılımsal geliştirmeler den son zamanlarda bu problemi görmedim desem yeridir.

    Apple konusunda ise haklısınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Desider Specialist

    Apple-hater olmaktan zevk alan bir çeşit fakir güruh bu

    Bu iphone cok ilginc telefon en cok kullan(a)mayanlarin cenesini yoruyor  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.

    4 5 bini anlarım da 15 bin geliri olan alsın artık abartmayın isterseniz 3 4 yıl boyunca hergün kullanılacak olan bi cihaz sonuçta. Günün önemli kısmını telefonla geçiriyor insanlar ister iş için olsun ister kişisel olarak.

    Aod ise bana göre hem işlevsel hem telefonu havalı güzel gösteren bir özellik. 10 yıldır piyasada eyvallah da çok olmazsa olmaz bir özellik değil neyin kafasında bu millet. O zaman mercedes filan da head up display i kullanmasın 15 yıllık citroende vardı aynı mantık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olacaksa ekranın ortasında elma logosu olsun

    Öbür türlü dayanamazlar yine telefonun arkasını yukarı bırakırlar ortamlarda...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

    s7'den beri kullanıyorum bu özelliği. Sadece beyaz pikseli açıp, ekrandaki diğer pikselli meşgul etmediği için gün içinde Şarjdan neredeyse hiç yemiyor. Bildirim gelip gelmediğini kontrol etmek için tüm ekranı açtığında çok daha fazla şarj götürüyor.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.