Şimdi Ara

Kahramanmaraş GigaFiber Altyapısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba gigafiber ile ilgili gelişme olursa bilgilenelim yeni yeni sOL gelmişken neden gigada gelmesin şehrimize ?




  • 2025 yılında inşallah :D

  • Çok iyiymsersin 😇 adamlar 1(bir) santrale bile özgür iletişim paketi çıktığından beri yapa getirmedi. O şirket için Türkiye sadece 3 şehirden ibaret.
    Superonline'a helal olsun kapımıza kadar fiberi getirdi dolabı koydu. Sinyal verilmesini bekliyorum. Sinyal gelir gelmez turkcell'e başvuru yapacağım.
    Pahalı mı pahalı ama adamlar yatırım yapıyor. Bu yüzden Turkcell e çok büyük sempatim var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt

    Yanlış Hocam 3 şehir yok 1.5 şehir var. İstanbul ve Ankaranın bir kısmı. Anadoluyu saymaya genelde İzmir'den başlıyorlar zaten :D

  • özel şirket parayı nereden vuracaksa oraya yatırım yapar. burada suç T.Telekom'un, çok rahat bir şekilde her noktaya fiber getirebilir.ama yapmıyor...

  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt

    YAPA işini bitirdiler heralde artık. Bu arada TT fiber dönüşümün tamamlandığı sahalarda YAPA altyapısına ne oluyor çok merak ediyorum. Mesela bizim bölgede geçen sene YAPA vardı, ancak dönüşüm sonrası ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum. Bilgisi olan birisi ya da TürkNet yetkilisi bilgilendirirse sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    Biz Türk telekom a da başvuru yaptık. Apartman eski 15 senelik. Kapı girişine kadar fiberi getiririz iç tesisata karışmayız diyorlar. Apartman 34 daireli ve iç tesisatı elektrikçi yardımı ile fiber kablo+kanal+işçilik daha fazla tutmaz ise 3000-5000 TL arası tutar diye tahmin ediyorum.
    Aynı idi Turkcell Superonline kapının içine kadar ücretsiz getirdi.
    Türk Telekom fiber 100 mbit: 154.90
    Turkcell Superonline 200 mbit 149.90+wifi 6 modem

    Yukarıdaki yazı altyapı sahiplerine göre yazılmıştır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bazıları demiş süperonline fiber getirmiş ben site dışında bir yere fiber getirdiklerini göremedim hayatımda.Sadece sitelerden ibaret sanki ülke.Devletin bu firmalara ayar vermesi lazım artık.Kablo evimin önünden geçiyor ama bana değil başkalarına veriliyor bu hak mı adalet mi?

  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt

    Yapayı bitirdiler yapa eski verimi vermiyor ilk 500metreye kadar verimli olunca vaz geçtiler fibere döndüler veya hangi altyapı varsa onu veriyorlar bölgede.

  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt

    Valla reis bende tam tersiyim. Yıllarca uğraştım şebeke yapılsın evmizin önünde kapak var ordaki fiberlerin birine bağlayın fiber çekin olmaz filan dendi getirmediler . Her yere yazdım, olmadı. Bu sene getirmişler ultra lüx yerlere sonra sorsan fiberleriyoruz . Ben telekom fiberimi aldım iyi kötü iş görüyor OLT değişimi olsa tadından yenmez yinede mutluyum . Turkcell gelse apartmana karşı çıkar söktürürüm (ki 30 yıllık apartman gelmez eminim) 100m paket için de 1xx tl ödemem bi de gece 100 gibi saçma sapan tarifeleri var hele hele en nefret ettiğim şey zaten tahüt yarına çıkabileceğimizin garantisi yokken neden tahüt vereyim ?

  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt

    aynısı bizdede oldu gittim kabloları aldım komşulara dağıtttım ben kendi evime çektim olan borularda ki solda firma çeşitliği az ve her firmasında taahüt var

  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt

    iyi en azından yalnız değilmişim

  • @TurkNetDestek duy bunları da maraşa bi ayar ver

  • Yanlış anlaşılma olmasın benim Turkcell i savunduğum yok.
    Ama türk Telekom a dilekçe veriyorsun bu yıl proje kapsamında değil gelecek sene de bakarız diyorlar. Bu yüzden bana kim altyapı getirirse ondan alırım. Şu anda bile tbtnet 75 mbit kullanıyorum. Bundan da çok memnunum. Siz diyorsunuz ki 100 mbit hıza 100 kusur TL para vermek akıl kârı değil. Kesinlikle haklısınız. Ama burası Türkiye 2 sene sonra ben 100 liranın altında tarife kalacağını zannetmiyorum hele de 100 ve üstü hızlar için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • China ama Çinli olmayan C kullanıcısına yanıt
    Merak etme az sonra gelir notlarıma ekledim proje ekibi ile paylaşacağım der. Kalıp laflar ne şis yansın ne de kepab hesabı.. yoksa bizde meraklı değiliz 100 liraya gigabit kullanmak varken 150 kusur fiyata Turkcell in fiberini kullanmaya.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • biliyorum nerde görsem yazıyorum nedense hep ekleniyor ama zaten notlarımda var diyen yok işte bizimkiside bir umut ben yine tkom olt ve gponu değiştirse gene kafiyim de od aimkansız bi yolu var da bayaa vakit harcamam gerek

  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız yolun üstünde abimler 8 mbit adsl kullanıyor ben yolun altındayım 75 mbit VDSL kullanıyorum. Böyle de bir uçurum var arada. Bu da türk telekomun kendi altyapı kanallarını başka hiçbir şirkete kullandırmak istemesinden kaynaklanıyor. Emin ol kullandırsa diğer şirketler kendi altyapısını bu müstakil evlere de koyabilirler. Sokakta türk Telekom den başka saha dolabı gören var mı hiç?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt

    Turkcelli savunuyorsun demedim ki zaten. Benim bütçeme uymayan bir firma. K.maraş için konuşuyorum dilekçe filan ile uğraşmayın boşa tanıdığınız yok ise imkansız. Tkom fiber üst taraflara ulaşıp sorununuzu 1e 5 koyup anlatırsanız anca alırsınız. Kaldı ki vdsl altyapım fena değildi uğraştım 1 sende aldım . 2 seneye kadar ne olur bilemeyiz zaten bir bakmışsınız dolar 2 kat daha artmış zaten etkiler her şeyi pahalanması işte o zaman geldiğin de ben hep 100tllik alıyorum diyebileceğim altyapıyı tkom sağlıyor ha performans nasıl diye sorarsan berbat ama işimi görüyor çok oyun oynayan biri değilim, arada bir cs attığımda lag ping yapmıyor 60 ms oynatıyor benim için de yeterli bir değer ha tsola tahüt olmayan firmalar gelse geçerim çünkü kullanılan cihazların kalitesi belli .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi China ama Çinli olmayan -- 21 Temmuz 2021; 10:36:51 >
  • mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt

    Keşke bu kabloları saha dolabından en yakın evlere çeksinler.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.