Şimdi Ara

Orta sınıf modeller arasında seçim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 senedir Huawei P9 kullanıyorum, Artık yeni bir modele geçmek istiyorum yine bu şekilde uzun kullanabileceğim ve isteklerime uygun bir model, Bütçe olarak 3000-4200TL gibi bir aralık var F/P olarak en iyilerinden bir model seçmek istiyorum.


    Öncelikler şu şekilde sıralanabilir;

    1. Ekran kalitesi (Amoled olacak)
    2. Kamera performansı - Fiyatına göre iyi performansa sahip olsun
    3. Ortalama iyi bir batarya ve 3.5mm kulaklık girişi



    Aramalarım sonucu karşıma çıkan modeller ve görüşlerimi yazacağım, İsteğim tecrübe edinen ve daha çok bilgi sahibi olanların'de yorumda bulunup tavsiye vermesi

    1. Mi 11 Lite : Bu cihaz ekran anlamında sanırım açık ara en iyi cihaz diğer yazacaklarıma göre, 10Bit amoled panel olması sebebiyle tam istediğim bir model aslında, Lakin kulaklık girişi yok ama dönüştürücü ile kullanım sorun olmaz diye düşündürüyor,
    2. Redmi 10 Pro : Bu cihaz çok ilgimi çekmişti ama sensör problemi olduğunu okuyorum çok fazla mi 10 lite modelinde olduğu gibi o yüzden bu serilere bulaşmak istemiyorum.
    3. Oppo Reno 5 Lite : Çok iyi tasarım ve bi nebze daha uygun fiyat ile öne çıkıyor sanırım, Bir mağazada ufak bir incelmeme oldu gayet güzel bir model çok hoşuma gitti.
    4. Samsung A52 : Bu yaşıma kadar hep samsung cihazlara para vermem dedim ilk defa bir cihazı bu kadar hoşuma gitti markanın sunduğu özellikler çok çok iyi, Lakin mağazada kısa bir denemeden sonra pek hoşuma gitmedi Reno 5 Lite modeli çok daha fazla hoşuma gitti bu cihaza göre.
    5. Realme 7 Pro : Fiyat olarak gitgide yükseliyor ama sunduğu özellikler baya iyi, Kamerası çok iyi deniyor ve ekran batarya ve tasarım olarak bekleneni verecek gibi duruyor.


    Aklıma gelen cihazlar bunlar şunlar, Tavsiye ve öneriler bekliyorum, Tcl 20pro modeli yakın zamanda gelecek olsa fiyatına göre değerlendirme yapabilirdim çok hoşuma giden bir model olmuş oda.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.