Şimdi Ara

Yurtdışı'nda Lisans Tamamlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben Türkiye'de Sosyal Güvenlik Önlisans bölümü mezunuyum Makedonya,Saray Bosna,Sırbistan,Ukrayna vb gibi Balkan Ülkeleri'nin birisinde lisans tamamlama yapmak istiyorum yada başka bildiğiniz bir okul var ise orasıda olur sanırım Avrupa'da böyle bir sistem yok o yüzden Balkanlar'daki okulları düşünüyorum Hukuk olabilir birkaç danışmanlık firması ile görüştüm fakat danışmanlık ücretleri 1.000 ile 1.500 euro arası ücret istiyorlar 10 ile 15 Bin tl arası yapıyor bu ayrıca bu Ülkeler'de denklik sorunu, YÖK tanıması ders saydırma, orada yaşam koşulları vb gibi bilgi sahibi arkadaşlar yeşillendirirse çok iyi olur danışmanlık firmalarına bu kadar para vermek istemiyorum Makedonya biraz sıkıntılıymış fakat Kosova iyi diyorlar Hukuk için yıllık 1.000 ile 1.500 euro arası buralarda okuyan,yaşayan, bitirmiş veya bu işleri bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Almanya'da biraz değişik ve karışık buna benzer bir sistem varmış o konu hakkında'da bilgi sahibi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok iyi olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeltaLeonis -- 14 Temmuz 2021; 17:38:20 >







  • Konu günceldir arkadaşlar şuan oralarda okuyan veya yaşayan kimse yokmu buradan veya özel mesaj yolu ile ulaşabilirler

  • hocam yazarsanız yardımcı olayım bu işlerle yakından ilgiliyim

  • PM atıldı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeltaLeonis -- 15 Temmuz 2021; 12:1:26 >
  • Danışmanlık firmaları ve onlara aracı edenler yazmasın orada yaşayan,orada okuyan veya okumuş bitirmiş bilgi sahibi insanlar yazsın lütfen.

  • Konu ile alakalı yardımcı olabilir


    Draft Yurtdışı Eğitimyoutube
    Yurtdışında Lisans Tamamlama ► https://www.draftegitim.com/yazi/yurtdisinda-lisans-tamamlama.html Herkese merhaba! DGS 2019 puanlarına hiç göz attınız mı? Aklında lisans tamamlama olanlar muhakkak bakmıştır ve küçük bir umutsuzluğa kapılmış olabilir. Arkadaşlar, bu videomuzu 2019 DGS puanları ile “olmayacak galiba,” diyenler, DGS nedir merak edenler, akademik kariyerinde alternatif seçenek arayanlar için hazırladık. Yurtdışında lisans, yüksek lisans, doktora, lisans tamamlama vb. ile ilgili merak ettiğiniz çok daha fazla soruya yanıt alabileceğiniz diğer videolarımızı izlemeyi, beğenmeyi ve yeni videolardan haberdar olmak için kanalımıza abone olmayı unutmayın. Teşekkürler  Web sitesi ► https://www.draftegitim.com/ Draft Education İletişim Bilgileri ►Ankara Ofis: 0312 348 70 45 ►İstanbul Ofis: 0212 909 35 62 ►İzmir Ofis: 0232 421 44 48
    https://www.youtube.com/watch?v=QlpOo29Lu6U&ab_channel=DraftYurtd%C4%B1%C5%9F%C4%B1E%C4%9Fitim
  • Danışmanlık firmaları ve onlara aracı edenler yazmasın orada yaşayan,orada okuyan veya okumuş bitirmiş bilgi sahibi insanlar yazsın lütfen tekrar söylüyorum konu günceldir.

  • Konu günceldir Balkan Ülkeleri,Bulgaristan ve Ukrayna orada okuyan ve yaşayan arkadaşlar hızlı bir şekilde benimle iletişime geçebilirse çok iyi olur soyguncu danışmanlık firmalarına para kaptırmak istemiyorum tekrar dedigim gibi danışmanlık firmaları ve aracıları sakın yazmasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeltaLeonis -- 18 Temmuz 2021; 14:41:51 >
  • 1000-1500 euro çok ciddi rakamlar bunlara para kaptırmamak gerekiyor.

  • Günceldir

  • Günceldir.

  • yurt dışı eğitim süreci çok ciddi ,ayrıntılı prosedürleri olan bir iştir. bence para kaptırmak olarak bakmayın. iyi bir danışmanlık şirketi ( referanslı) bulursanız parayı ödeyip hizmeti alın. bu, sizi yanlış/eksik iş yapmaktan kurtararak çok daha fazlasının cebinizde kalmasını sağlayacaktır.

  • Bu işi yapıyoruz firma olarak, danışmanlık alıp almamak senin tercihin tabiki ama bir danışmanla çalıştığında verdiği mesaiye ücret ödüyorsun, dolandırıclık değil bu tek başına yapamayacağın çoğu işi yapıyoruz ve türkiyeye geçmene yardımcı oluyoruz 😁😁 bunu danışmansız yapamazsın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neredeyse bir okulun yıllık ücreti kadar fahiş fiyatlar istiyorsunuz siz ve sizin gibiler 1.000 ile 15.000 euro arası yaklaşık 10-15 k para ediyor bu danışmanlık hizmeti değil soygunculuk ayrıca sizin gibiler yazmayın dedikçe sürekli konuyu kirletiyorsunuz konu günceldir.

  • güncel

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.