Şimdi Ara

Sürekli Uyku Felci Hali.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,



    Yaklaşık 6 aydır 2 haftada bir uyku felci olmakta. Bu sene içinde yaşadığım en büyük karabasan olaylarını anlatmak, paylaşmak isterim çünkü artık kafayı yemenin eşiğindeyim,


    • Dün gece 3 sularında çok aşırı gerçekçi bir rüyanın içindeydim, Öncelikle gecenin bir vakti rüyamda çalıştığım firmanın yüksek bir yapısındaydım lakin gece olmasına ve elektrik olmasına rağmen herkes oradaydı. Ofisime doğru dönerken, normalde izinde olan (gerçekte) mühendis arkadaşımın beni çağırdığı gördüm o karanlıkta. Ben de yanına gidip arabaya bindik lakin rüya içinde farkındayım normalde izinde olduğunu ve anlam veremiyordum. Daha da garibini sonra fark ettim, tanıdığım mühendis arkadaşım değildi bu adam. Adam sanki burnuna bir baskı alıp, yüzünün içine girmiş gibiydi. Daha sonra garip bir şekilde bu adamın aylardır beni rahatsız eden karabasan olduğunu anladım. arabadan inip; benden ne istediğini, kim olduğunu sordum. Lakin o an rüyamda hareket edemedim.


    Bana sadece gülerek, ''Kim olduğumu gerçekten öğrenmek istiyor musun? Sana kendimi göstereceğim.'' diyerek birden vücudu siyah kumlar haline dönüşerek beni sardı yavaş yavaş en son gözlerim dahi kapanınca uyandım. Fakat uyandığımda da hareket edemiyordum ve onun varlığını rüyamda değil, odamın içinde hissediyordum. Görmüyordum fakat biliyordum odanın içinde olduğunu. Daha sonra hareket etmeye zorladığımda kendimi kayboldu.


    • 3 ay önce sevgilim bende kaldı, ev arkadaşı ile yaşadığı problemlerden ötürü. O yatakta yatıyordu ben salonda koltukta. Saat 2-3 arası kız arkadaşım yanıma geldi fakat yüzüne baktığımda; avına bakan kaplan gibi sinirli gözleri ve nefret dolu bir gülümseme vardı. Bana ''ışığı açsana'' dedi, ben de ''Sen neden açmıyorsun ayaktasın.'' dedim ve ''tamam o zaman ben açacağım'' diyerek koltuğun kafamı koyduğum arka amerikan tipi mutfak tarafına yöneldi. Fakat içimden bunun kız arkadaşım olmadığını aynı dün varlığını hissettiğim şeye ait olduğunu fark ettim. Kalkmaya çalıştım kalkamadım. Işığı yakmadı ve aradan 2 dakika geçtikten sonra gözlerimin önüne yavaş yavaş gelen alnının sim siyah silüeti belirdi. Gözlerimi kapattım ve bekledim. Gözlerim kapalı iken hafada süzülerek üzerime doğru geldiğini hissettim, yüzü ile yüzüm arasında 5 cm kadar kısa mesafede olduğunu hissettim ve eminim havada süzülüyordu. Gözlerim kapalı iken hareket etmeye çalıştığımda varlığı kayboldu.


    Bu dediğim olaylar son 6 ay içinde olan olaylar, yaklaşık 4 senedir bu denli yoğun şekilde uyku felci yaşamaktayım. Bunun çözümünü siz nasıl yaptınız? Yan yatmam da malesef ki fayda etmiyor.




  • bende sadece sırt üstü yatınca oluyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daha önceden hic böyle bir olay olan karabasan görmedim duymadım

    benim bildigim beynin uyanıyor ama vücudun uyanamıyor

    yüzüstü yatınca bu tarz sorunlar cözülüyor diye biliyorum fakat anlattıgın olaylar hakkında hicbir fikrim yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyandığında hemen hareket edebiliyor musun?


    Hemen hareket edebilmek için önce ayak parmağını oynat. Sonra ayak ve sonra bacak derken hemen çözülürsün.

  • Psikoloğa git ,Hulk gerçek değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana ergenlikte oluyordu ama benimkisi gözümü açtığım halde hareket edememe ve sesimin çıkmaması şeklindeydi. Ayrıca1 dk yı geçmiyordu. Alışmıştım besmele çekiyordum.

    Hocam siz onu somutlaştırmışsınız. Öncelikle bu fikri kafanızdan çıkarmalısınız. Hatta paikiyatriste gitmenizi öneririm, kaliteli uyku için yardımcı olabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.