Şimdi Ara

Akıl tutulması yaşıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınav bittiğinden beri sanki aklım durdu. Zamanı kullanmayı unuttum akşama kadar ne yapıyorum bilmiyorum. CAD programı öğreneyim dedim günde 30dk falan ona harcıyorum. Siber güvenlik falan öğreneyim dedim yaklaşık 1 saat de ona gidiyor. 8 saat uyuyorum. Kalan sürede ne yapıyorum bilmiyorum. Kitap dergi falan ayarlamıştım sınavdan sonra ama sıcaktan dolayı bıkkınlık var üstümde hareket edesim gelmiyor. Aynı şekilde sıcaktan dolayı spor yapasım da gelmiyor.


    Öyle yazayım dedim belki aynı durumda olan vardır nasrettin hocanın attan düşünce bana attan düşmüş birini getirin halimden o anlar hesabı bana da bu durumu yaşamış birileri yardım eder belki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sınavdan sonra normaldir o bana da olmuştu herkese oluyordur zaten. Alıştığınız bir rutin var dışına çıktığınızda hemen adapte olamıyorsunuz sonuçlar açıklanıp tercih yaptıktan sonra bir şeyiniz kalmaz gerçi yaz tatili bitiyor ama neyse sağlık olsun :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen yine bir şeyler yapıyorsun. Ben dizi-oyun arasında mekşk dokuyorum. 4 Ağustos'a kadar böyle maalesef.

  • Sınav zamanı kendimizi o kadar çok kısıtlıyoruz ki sınav bittikten sonra, eskiden ben ne yapıyordum ya ? ne yaparak vakit geçiriyordum vs. diye düşünüyoruz maalesef. Tüm hobi ve zevklerimizi alıp götürüyor.


    Sınavdan önce çıkan her oyunu oynayan bir gamerken şu an sadece fifa oynayan bir adam oldum, hiçbir oyun zevk vermez oldu. Hayatımızı bitirdi ÖSYM  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.