Şimdi Ara

Askerlik hizmet tercihi güncellenirse celp dönemi değişir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Muayene olduktan ve askerlik hizmet tercihini yaptıktan sonra önlisans mezunu oldum fakat askerliğe başvururken lise mezunuydum. Şimdi güncelleme yapsam celp dönemim değişir mi?




  • Yoklamada lise mezunu görünüyorsunuz, bu tarz bir güncelleme için şubeye gitmeniz gerekir diye düşünüyorum. Çünkü statünüz değişti, Er/erbaş adayı iken yedek astsubay adayı statüsüne eriştiniz.

    Şubeye gittikten sonra buraya geri dönüş yaparsanız bilgilenmiş oluruz. Lise mezunu olarak başvurmuşsunuz yapacak birşey yok mu diyecekler, yoksa önlisans mezunu olarak statünüzü mü değiştirecekler? Statü değişikliği olursa kasıma kalırsınız.

    Ayrıca ağustos celbine tabiiyseniz sınıflandırma sonuçlarının açıklanmasına 3 gün kaldı. Belki de yeriniz/grubunuz belli, sadece 16 temmuzda açıklanması bekliyoruz. Bu saatten sonra E-devlet üzerinden yapacağınız değişikliğin dikkate alınacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Şubeden şimdi çıktım isterseniz güncelleyebilirsiniz fakat celp dönemi hakkında garanti veremeyiz değişebilir dedi. Yedek ast. düşünmüyorsan bir farkı olmayacağını söyledi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Durum belgemde 26/07/2021 yazıyor asker işlerini aradığımda 16 temmuzda yerin belli olacak dedi 13 temmuzda hizmet tercihi doldurdum doldurduğum hizmet tercihi geçerli olur mu 3 gün önce doldurdum bilen var mı ?

  • Furkansaglam kullanıcısına yanıt

    Daha önce hizmet tercihini yaptıysanız (31 mayıstan önce) muhtemelen o geçerlidir. 3 gün önce yaptığınız değişiklik dikkate alınmamış olabilir.

    26.07 yazanlar sanırım 1. Grup er olarak gidenler olacak. Yarın sabah 10 gibi kesinleşir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 01.04.2023'e kadar tecilliyim ama eylülde yüksek lisansa gitmek istiyorum. Hizmet tercihi yapsam ama sağlık muayenesini bekletsem eylülde yüksek lisansa başlasam askerliği tekrar tecil ettirebilir miyim. Bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim.

  • Asal Yoklama Başvurusu (edevlet)
    Aile hekimi askerlik muayenesi
    Askerlik Hizmet Tercihi (edevlet)

    Bu sıralamada bir önceki adımı tamamlamadan bir sonrakine geçemiyorsunuz. Sistem izin vermiyor zaten.

    Asal Yoklama Başvurusunu yaptıysanız orada bırakın. Aile hekimine gitmeyin. Bu şekilde teciliniz de bozulmayacağı için yıl sonuna kadar (31.12.2023) yüksek lisansa kayıt olup tecil alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 gün önce başvuru güncelledim üniversitesi mezunu olduğum için astsubay olarak yapmak istedim ve yarın Ağustos celpi açıklanacak eğer değişiklik olursa geri döneceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adem_can A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı teskereler şimdiden güzel anılarınız günleriniz olur inşallah

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar herkese, ben de temmuz ayında tercihlerimi yapmıştım fakat şimdi hizmet tercihimi değiştirip Yedek Subay seçmek istiyorum. Garanti veremeyiz denmiş ama foruma olumlu veya olumsuz bir dönüş yapan da olmamış. Kasım celbine 1 ay kalmışken tercih değiştirip sonraki celbe de kalmak istemiyorum. Başvuruyu güncellersem başvuru tarihim temmuzdan eylül ayına mı kaymış olacak ?

  • BenAytu B kullanıcısına yanıt

    Sonuc ne hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.