Şimdi Ara

Audi A3 Sportback | İnceleme - Karşılaştırma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
5
Favori
9.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yazınızı severek ve ilgiyle okudum. 8V S line kasanın hayranı biri olarak mart ayında 8Y Advanced 1.5 Çift paket araç aldık. Açıkcası 1 serisi ve A serisi kullanmış biri olarak araçtan oldukça memnunum. Özellikle oturduğumda hayalet ekran ve multimedya ekranı cok teknolojik ve keyifli geliyor. Fiyatlar konusunda bence eleştirilecek olan taraf satın alanlar yada üreticiler değil.. Malesef artık bu paralar bu arabalar. Bu arada belirteyim SOS arızası bizim aracımızda meydana gelmedi sanırım 2022 araçlar son yazılımla geldiği için. Tabiki kablosuz şarj ve kablosuz apple carplay bizim aracımızda mevcut değil çift paket olmasına rağmen... Tekrardan ellerinize sağlık çok güzel bir inceleme yazısı olmuş.

  • Maliyet kisma... pencere kenarlarindaki plastigin bir islevi de kaucuk yalitim malzemesini ayni hizzada tutmasiydi. Haliyle 8Y kasadaki aracta en cok kullanilan kapidaki kaucuk lastik yerinden cikti. Umarim bu durum malzemeden calanlara ders olur.




    Audi A3 Sportback   |   İnceleme - Karşılaştırma


    Audi A3 Sportback   |   İnceleme - Karşılaştırma




  • audi'nin sloganı: "Vorsprung durch Technik - Teknoloji ile bir adım önde". şeklindedir. cd mi kaldı allah aşkına? ayrıca 8v de ne kaliteli işçilik var da 8y de yok? bir de audi presense sayesinde fren balataları daha çabuk eskiyecek demişsiniz kesinlikle katılmıyorum. aksine bu özellik sayesinde ekstra sürüş konforu kazanıyorsunuz. iç ve dış dizayn da 8y a3'te aşmış. 8v'nin içi çok eski. ortadan multimedya ekranının çıkması ise akıllara zarar. 8y de lamborgini esintileri var. 8y multimedya ekranı çok hızlı ve çok büyük. hybrid motorla istanbul şehir içinde 7 lt yakacakken 6 litreyi geçmiyor. bu kadar teknoloji karşıtı olmayın. elektrikli araçlar var artık.

  • irresponsible kullanıcısına yanıt

    Spotify'a her ay $10 vermek yerine CD satin almayi tercih ediyorum. Bang und Olufsen ile daha iyi gidiyor, tavsiye ederim.

    :)

    Yukarida bircok iscilik, maliyet kisma konusuna deginmistim, tekrarlamak yerine tekrar okunabilir. Teknoloji dediginide SOS uyarisi, kablosuz CarPlay iptali, elektrik motoru arizasi gibi konular aklima geldi nedense... Elektrikli arac dendiginde de Porsche Taycan'in kis aylarindaki menzili, akim dalgalanmasinda sarj olmayi kesmesi gibi hususlari animsadim.

    Bu arada mild-hybrid motorlu 8Y kasadaki arac belli kosullarda 8V kasadaki aractan daha fazla yakiyor, cunku daha agir. Her iki araca da sahip ve aktif kullanan birisi olarak bu yorumu yapiyorum. Tuketici olarak odedigim meblagin karsiligini almak istemek en dogal hakkim, tarafli davranmak yanlis.


    Teknoloji, ilerleme ve gelisme guzel seylerdir; elbette ki dogru zamanda ve yerde kullanildiginda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guilloche -- 18 Aralık 2022; 20:56:7 >
  • guilloche kullanıcısına yanıt

    hocam yanlış anlamayın ama bence taraflı yorum yapıyorsunuz ve çoğu insanı da yanlış yönlendiriyorsunuz bu söylemlerinizle. sos uyarısı, carplay iptali bunlar gerçekten ufak tefek sorunlar, pireye deve yakmayalım. 2022 üretimli araçlarda bu sorunlar yok? ben elektrik motor arızası hiç duymadım ayrıca. ? elbette ödediğiniz meblağın karşılığını almak en doğal hakkınız ama çip krizinin ortasında doğmuş bir araç ve çip krizinin nedenini eminim biliyorsunuzdur.

    ben 11 yıldır vag grubu araç kullanıyorum seat, vw gibi ve işim gereği ataşehir'den etiler'e gidip gelirim. sabah ve akşam trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde aracı kullandım, 1 lt daha az yaktı aracım diğer araçlardan.


    ben apple music kullanıyorum gayet memnunum geçen kampanya yaptılar hatta 3 ay için 19 tl gibi ücret ödedim.


    8y çok daha özel bir araç olmuş. objektif gözlerle değerlendirmeniz dileğiyle..





  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Şu anda da fazlalığı var mı :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guilloche kullanıcısına yanıt

    Sedan konusunda da bir şeyler yazar mısınız ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Son zamanlarda bakmadım ama 950bin civariyken gayet mantikliydi. Eski kasa gibi donanım eksikleri de yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Doluları 1.300 civarı, bence halen mantıklı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.