Şimdi Ara

Yeni 2021 Hyundai Santa Fe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
6.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

    D segment değil mi bu araç ?


    Fiyatı yüksek bulanlar bu donanımla D SUV baksınlar 1 milyonun altında başka var mıdır merak ettim. bakamadım henüz ama.

    KODIAQ 438 binden başlayan fiyatlarla, Santa Fe tam iki katı katmerli başlangıç fiyatına sahip.  

  • Hiç gelmeseydi zahmet olmuş ülkede kaç kişi 889 bin tl bi arabaya verebilir ? Nüfusun %0.01 belki alır...

  • Volvo XC60, Mercedes GLC, Land Rover Discovery Sport. Mercedes GLC Coupe. Porsche Macan. BMW X3. Otomobilden anlamıyorsun konuşma boşboş

  • hepsi güzel de, artık birey olarak bu ülkede sıfır otomobil almak saçma bir fiyat rakamına ulaştı.

    vergiden muaf olacabilecek şirket sahipleri için halen cazibesi yüksek bir pazar.

    ama sağolsun, hükümetimiz şirket sahibi olmayanlara bu araçları gereksiz görüyor ki, satınalmamamız için elinden geleni yapıyor.

    halbuki, devletler arasında bu vergilendirme bir rest çekme, karşı devlete ceza ödettirme işidir. bizde de ceza vatandaşa kesiliyor.

    umarım ekonomi yönetimindekileri bu düşüncelerimi okurlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pilamimarsu

    Hangi premium rakibi varmış D segmentte kitap aşkına bir söyle bu fiyata?

    Şöyle iddialı mesajlardan önce bir bakınmak lazım ama.   BMW X3 var aşağı yukarı aynı fiyat, sıfır km. 3 ay önce aldım, 800'e. Borusan, 0 km.

    Yeni zam geldi ama devede kulak değil 890 bu, 920 öteki sanıyorum. Hyundai bu araçta sağlam indirim yapacaktır ayrı mesele. Bu fiyattan numunelik belki satar.


    Ayrıca buyrun;

    sıfır X3 ilanı. Fiyat daha uygun.


    Q5 2.0 olmasına rağmen yine çok uzakta değil fiyatları, GLC de öyle. Oran olarak bakmak lazım. Bunların hepsi D-SUV ve premium.


    Ayrıca Santa Fe evet CR-V, 5008 vs' den biraz daha 5-10 cm uzun kalıyor ama haricinde ölçüleri çok yakın. Rakibi değil durumu filan yok öyle.


    Q7- X5 - GLE rakibi de değil SANTA-FE, d-suv segmentinde en uzunlardan biri sadece. Öte yandan aks aralığı boyuna göre çok kısa. Yani Hyundai grubu sıkça yaptığı gibi rakiplerinden burun farkıyla büyük yapmak istemiş temsilcisini, takdir ederim ama bizim ülkede fiyat uzaya çıkınca bir anlamı kalmamış. Yoksa ABD' de olsam tercih edebilirim açık söyleyeyim, güvenilir marka, yenilikçi, tasarım da gayet güzel. Burada ikinci el değeri filan derken bu fiyat seviyesinde olmaz.


    Hyundai bu kez gerçekten abartmış fiiyatı. 750+ civarı listelese anlardım. 850-900 hiç mantıklı değil.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 16 Temmuz 2021; 11:56:2 >




  • Allah'ım.. dualarım yavaş yavaş kabul oluyor.. hyundai palisade calligraphy de gelse.. 3.8 v6 motor 7 koltuklu.. Allah'ım nolursun??

  • 2 çeker,170 beygir,960 bin TL'lik M Sport paket bile Santa Fe'nin donanım anlamında arkasında. Santa Fe çoğu anlamda üstün bir Suv. Donanim, güç, çekiş,genişlik ve uzunluk, 100 küsur bin TL ucuzluk. Dediğim de yanlış bir şey yok. Bir araç BMW diye iyi olmuyor,X3'ün demode iç tasarımı, yetersiz donanımı, yetersiz motor seçenekleri vs. sayar giderim böyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalsiyum 17 kullanıcısına yanıt

    Yine de fiyatı mantıklı demiyorum. Ki ben yorumum da belirttim. Global fiyatına oranla hak ettiği fiyat 750 bin TL civarı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel araç, hyundai diye küçümseyenler arabayı yakından görüp inceleseler ağızları açık kalır. Konfor, uzun ömür gibi konularda zaten kendini kardeşi Sorento ile ispatlamış bir model, zaten böyle olmasa Amerikada bu kadar satamaz...
    Fiyat konusuna girmiyorum, fakir bir ülkeyiz ve daha da fakirleşeceğiz. Hyundai nin bu modeli bizim ülkeye getirmesine bile şaşırdım..

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.