Şimdi Ara

Digiturk kanallarının kurulumu Eutelsat'dan Türksat'a sonra tekrar Eutelsat'a ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Evdeki digiturk receiver Eutelsat'a dönük anatene bağlı ve Eutelsat kurulumu yapılmış.


    Başka bir ile tatile giderken beraberimde götürmeyi istiyorum ama orada da Turksat anteni var.

    Digiturk receiver'inin kurulumunu en baştan Turksat olarak yapsam, Filmin + Dizinin Yıldızı aboneliğimin kapsadığı tüm kanallar HD kalitesinde Turksat'da izlenebilir mi? 


    Tatil dönüşü, evde yine Eutelsat antenine bağlayıp receiver'dan Eutelsat kurulumu yapabilir miyim? Sorun olur mu?  




  • Türksattaki son kanal durumunu bilmiyorum ama dizi ve film kanallarının çoğu yok, ulusal kanalların hepsi var. Turksata geçip kanalları taratıp kaydettikten sonra fişi çekip bir 30sn bekleyin. Aynı durum Türksattan Eutelsata geçme durumunda da geçerli, fişi çekip bir süre bekleyin ki tüm kanallar gelsin.

  • aynısını bende merak ediyorum evde merkezi sistem eutelsat üyesiyim sporun yıldızı paketim var


    yazlıkta sadece türksata bakan anten var digitürk uydu alıcısı yazlığa götürüp en azından spor kanallarını maçlarını izlermiyim acaba

  • Bir de aboneliğin "Türksat kurulumu" için mi, "Eutelsat kurulumu" için mi tanımlanmış olma durumu var. 2 yıl önce abone olurken önce aboneliğime Türksat kurulumunu tanımlamışlardı. Filmin + Dizinin Yıldızı paket kanallarının hepsinin Türksat'da olmadığını görünce (acaba kurulumda mı bir hata olduğunu sormak için) müşteri hizmetleri ile iletişime geçmiştim. Müşteri hizmetleri de dilersem Eutelsata dönük anten ile kurulum yapılabilecğini AMA aboneliğime (tanımlı olan Türksat kurulumunu iptal edip) Eutelsat kurulumu tanımlamaları gerekeceğini söylemişti.

  • Sorulara cevap vereyim; Eutelsat yayını alan Digiturk abonesiyim (halen Eutelsat ve Turksat ayrımı yapılıyor mu bilmiyorum). Evde çatıdan tek kablo ile gelen merkezi sistem Turksat ve Eutelsat yayını var.


    Fırtınadan Eutelsata bakan çanak zarar gördüğünde cihazı Turksat seçeneğini seçerek tarattırdım ve çoğu ulusal yayın olmak üzere, LigTV ve bazı Bein yayınlarını seyredebilmiştim.


    Daha sonra yeniden Eutelsatı tarattırmam gerektiğinde olması gerekenden daha az yayın bulduğunu gördüm. Çözümü cihazın fişini çekerek yaklaşık bir 30 saniye bekledikten sonra tekrar tarattırdığımda buldum, bu şekilde yayınların tamamı bulunuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.