Şimdi Ara

Logitech G MX518 (Kargo Dahil 158,90 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında kablosuz kaliteli bir mouse bakarken eskiden de kullandığım bu ürünün yenilenmiş halini bu fiyata görünce kayıtsız kalamayıp sipariş verim.


    https://www.itopya.com/logitech-g-mx518-gaming-mouse/


    Dipnot: Link'e tıklayınca çıkan dh ref. eklemeleri yüzünden siteye ulaşamıyorsanız klasik yöntem olan cümleyip seçerek kopyalayın.


    Logitech G MX518 (Kargo Dahil 158,90 TL)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damn2u -- 7 Temmuz 2021; 20:35:44 >







  • clickleri çok sert bu mouseun.ergonomisi sensörü çok güzel ancak clickleri taş gibi sert.alacak kişiler bunu gözeterek almalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 7 Temmuz 2021; 0:35:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maestro725

    clickleri çok sert bu mouseun.ergonomisi sensörü çok güzel ancak clickleri taş gibi sert.alacak kişiler bunu gözeterek almalı.

    Evet ve epey de gürültülü. Ama bu fiyata çok iyi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu paraya bedava, mükemmel bir ergonomisi var. Yalnız fare çok ağır, uzun oyun seanslarında bende bilek ağrısı yaptığı için hafif modellere yönelmek zorunda kaldım.

  • Benim için Dünya'nın en iyi mouseu.


    Logitech G MX518 (Kargo Dahil 158,90 TL)


    Bu mouseun geliştirilmiş hali.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

    Evet ve epey de gürültülü. Ama bu fiyata çok iyi.

    Alıntıları Göster

    gürültü mesele degil hocam.ben g400s i senelerce kullandım clickleri bunun yanında pamuk gibi.fps oynuyorum ciddi ciddi tek tek mermi sıkamadım bu mousela.mesala uyguladıgın kuvvetle direk 3erli sıkmaya başlıyor silah

  • Bizzat kennys'in kullandığı mouse. AWP gibi uzun menzilli silah kullanıyorsanız sıkıntı değil uyguladığınız kuvvet aslında. Logitech G MX518 (Kargo Dahil 158,90 TL) 


    https://prosettings.net/counterstrike/kennys//

  • Sayfa coktu abi :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutyilmazss U kullanıcısına yanıt

    Çökük değil referans linkinden dolayı oluyor.

  • Hadi dağılalım fiyat değişmiş Logitech G MX518 (Kargo Dahil 158,90 TL) 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tranquillity

    Bizzat kennys'in kullandığı mouse. AWP gibi uzun menzilli silah kullanıyorsanız sıkıntı değil uyguladığınız kuvvet aslında.  


    https://prosettings.net/counterstrike/kennys//

    biliyorum kennys in kullandıgı mouse oldugunu hocam.ama inanın cidden dedigim gibi.senelerce g400s kullandım ama böyle bir sıkıntı çekmemiştim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 7 Temmuz 2021; 13:17:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.arslan

    Hadi dağılalım fiyat değişmiş  

    Şimdi baktım 149 TL gözüküyor ve son 39 ürün yazıyor.

  • 10 tl kargo çıkıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mhmt-46

    10 tl kargo çıkıyor.

    Konu başlığında kargo dahil fiyatı yazıyor zaten.

  • Donanımhaber iyice sapıttı, ilk mesajdaki linke tıklayınca çıkan linki aşağıda atıyorum.


    https://www.itopya.com/logitech-g-mx518-gaming-mouse?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.