Şimdi Ara

Türknet mi Netspeed mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ayın 27'sinde sözleşmem bitiyor iki firma arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum alt yapımda bir problem yok 4 senedir türktelekom da netim hiç gitmedi desem yeridir online oyun oynuyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBuCa -- 5 Temmuz 2021; 18:11:54 >



  • Her iki firmayı aktif olarak kullanıyorum ikiside güzel İstanbul'da yaşıyorsanız Turknet İstanbul dışında yaşıyorsanız Netspeed tercih edebilirsiniz. Her ikisinde ping veya hızda hiç bir sorun yaşamıyorum Netspeed Youtube ve Netflix'te biraz daha performanslı Turknet'te (İstanbul) tüm oyunlarda değil ama bazı oyunlarda daha iyi ping süresi alabilirsiniz. İkisini gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz. Son olarak Netspeed Canlı destek var Turknet'te canlı konuşabileceğiniz bir destek hattı olmasada online işlemlerden destek kaydı açtığınızda yine yardımcı oluyorlar.

  • İkisi de değil gıbırmet araştır derim. Hem tarifeleri daha ucuz hem de tarifeler 3 4 megabit daha fazla. 35 alıyorsun 4.5la dosya çekiyorsun speedtestte 38 39 çıkıyor. Bana özel bir durum değil hatta genel olarak böyle hızları. Lol de 20ms alıyorum bursa da nadiren de 19'a düşüyor. Tabi benim lokasyon kötü. Destek olarak müşterisi abartı olmadığı için iyiler. Hatta benim hattımdan kaynaklı sorun için günlerce yardım etmeye çalıştılar. ayda bir veya 2 kez gece bakım olacak diyorlar 2-3 gibi o zamanlar kesilme olabilir. Onun dışında çok aktif online oyun oynadığım dönemde internet kesilmesi yaşamadım. Bir kere 1 saniye gittiği oldu oyunun o kadar. Çevremde turknet ttnet kullananlardan daha performanslı şuan için kesilme ping fırlaması konularda daha başarılı şuan için.


    100 mbit hızı 110mbit gibi sanırım şuan gıbırnette üstelik turknetten 10 lira daha ucuz. Turknet 35mbitede 100mbitede 100 lira istiyor. Şahsen ben 40mbite 80 lira veriyorum memnunum netspeed daha insaflı fiyat konusunda onuda düşünebilirsiniz.





  • Önerileriniz için teşekkür ediyorum tüm bilgilere açığım şuan ona göre karar vericem

  • ByBuCa kullanıcısına yanıt

    6 yıllık bir turknet kullancısı olarak turknet derim. modeme 75 mpbs geliyor. 65-70 arası hız alıyorum.


    buca nick mi bu arada. yoksa izmir buca mı :) ben de İzmirliyim de

  • raziel82 kullanıcısına yanıt

    İzmir buca netspeed şuan daha mantıklı gibi en azından müşteri hizmetleri var :)

  • ByBuCa kullanıcısına yanıt

    tamamdır dostum. bak hangisi kafana yatarsa hizmet ve fiyat yönünden. referans sistemi var iki tarafta da. Turknet bir ay bedava. düşünürsen pm atarsın. netspeed karar verirsen de 12 boyunca ayda 5 tl indirim. onun için de forumdan başka bir arkadaş bul mutlaka

  • Hocam alınmayın lütfen ama milyonluk ihaleye girmiyorsunuz, çıkması 1 hafta felan sürüyor.

    İkiside taahhütsüz, ama ilk olarak tercihiniz Turknet olsun. Beğenmezseniz para iade, taahhüt'de yok. Geçersiniz Netspeed'e olur biter çok kafaya takmayın böyle şeyleri ama Türk Telekom'dan çıkarsanız arkaplanda olacağınızı unutmayın.

    Hani Türk Telekom size benim müşterim değilsin diye yamuk yapabilir o yüzden bence kalmak en mantıklısı.

    Kıçı kırık vdsl 35 hıza 137 lira bayılıyoruz
  • Bakın telekomda kalırsanız böyle güzelliklerle karşılaşırsınız
    Türknet mi Netspeed mi ?

    paketim 35 mbps ama telekom bana 40 tanımlatmış hediye 5 mbps eklemiş cancağızım

    Kabloyla net 40 alıyorum :)
  • Yanlış anlaşılacak durum yok dostum :) ne gibi arka planda olurum mesela ?

  • ByBuCa kullanıcısına yanıt
    Hocam misal mahallenin kablosu koptu, Telekom ekipleri gelip kendi müşterilerinin kablolarını hemen yapıp başka firmanın müşterilerinin kablolarını 1 haftada yapabilir yani sizi arka plana atabilir :)
  • Bir yerde okudum, adamın TürkNet interneti var. Bir sorun oluyor, Telekom ekipleri gelip sen bizim müşterimiz değilsin diyip sorunu düzeltmeden gidiyorlar. Bu olay gerçek, bu yüzden ev interneti ADSL-VDSL ise Telekom kullanmak mantiklidir.
  • O bakımdan haklısın eyvallah bende memnunum ama bu iss fiyatları görünce insan bi denemek istiyor :)

  • ByBuCa kullanıcısına yanıt
    Vallahi öyle ama ucuz etin yahnisi yenmezmis
  • Hocam o her firma için geçerli. Ayni upload artisinda oldugu gibi. Dslam cihazlarında %15lik kayıp oluyordu. Türk Telekom' da kayıp kapansın diye 35e 42mbps, 50ye 58mbps gibi hızlar tanımladı.
  • Mariaop M kullanıcısına yanıt
    Kuzenim millenicom ona eklenmemiş, kimilerine eklenmiş kimilerine eklenmemiş
  • Valla burada ayrım firma olarak değil de, dslam olarak oluyor galiba. Kuzeninizin bağlı olduğu dolapta telekom kullanıcılarına da büyük ihtimalle eklenmemiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

    Vallahi öyle ama ucuz etin yahnisi yenmezmis

    Sonuçta aynı alt yapı aynı port kablo kopması olmadığı sürece bir problem olacağını zannetmiyorum 😀




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBuCa -- 6 Temmuz 2021; 23:34:22 >
  • ByBuCa kullanıcısına yanıt
  • Öncelikle kölelik zincirinizi kırmaya çalıştığınız için sizi tebrik ederim. Unutmayın hangi firma olursa olsun taahhütsüz olsun.

    Bir firmadan başka bir firmaya taşıma için 3 aylı bir bekleme süresi oluyor. Yani A firmasına bağlattım pek sarmadı bir ay sonra B firmasına geçemiyorsunuz 3 aylık bekleme süresi var. Ama isterseniz cezası olarak hemen iptal ettirebiliyorsunuz.

    Türknet de sabit fiyat 100TL. Gibirnet e bakın daha düşük hızlar biraz daha makul fiyat var. Gibirnet ve türknet de sıkıntı çekmedim ikiside oldukça sıkıntısız hizmet aldım. TürkNET davetiye sisteminden dolayı kullanmaya devam ediyorum. Tercihim maddiyat yönlü oldu yani..

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.