Şimdi Ara

Microsoft Tabanlı Uygulamalar Ve Siteler Açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ilk defa bu soruna rastladım. Ne windows update ne de microsoft ile alakalı sitelerin ıygulamaların hiç birinde bağlantı yok güncelleme yapayım dedim internet yok gibi davranıyor edge'yi güncelliyeyim dedim oda aynı sitelerine de girmiyor bu sorunu nasıl çözerim? Bütün sitelere sorunsuz giriyor bu arada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sabaha karşı 4 civarı işyerinde farkettim. Outlook bağlanamıyordu. Office.com'a bakayım dedim orasıda bağlanmadı. IT yanlışlıkla kısıtlamıştır diye düşündüm pazartesi çözülür dedim evde atarım maili. Burdada yok atamıyorum. Mesai gidecek arkadaşların servislerini atamadım mesailer iptal :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyhco35

    Sabaha karşı 4 civarı işyerinde farkettim. Outlook bağlanamıyordu. Office.com'a bakayım dedim orasıda bağlanmadı. IT yanlışlıkla kısıtlamıştır diye düşündüm pazartesi çözülür dedim evde atarım maili. Burdada yok atamıyorum. Mesai gidecek arkadaşların servislerini atamadım mesailer iptal :)

    Acaba genel bir sorun mu? Gerçi şuan düzeldi sanırım 21H1 kurdum sıfırdan şuan güncelleme indiriyor microsofta da bağlanıyor. Daha 2 dk önce bağlanmıyordu şuan giriyor anlam veremedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.