Şimdi Ara

Turk Oyun Koleksiyonculari Toplulugu ve Aylik Yarismalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar,

    Oncelikle bu konu, forum kurallarina aykiri ise kusurum affolama. Kurallar icinde facebook linkleri hakkinda birsey goremedim ama sorun olucak ise kapatabilirim.



    Bir kaciniz ile farkli basliklar altinda tanisma sirfatimiz oldu. Tanimayanlar icin, fanatik bir oyun koleksiyoncuyum diyebiliriz :D Cogunlukla Playstation uzerine koleksiyonum. 200'u askin koleksiyon surumu, 400 e yakin steelbook, heykeller, basin kitleri ve developerlara ozel hediyeler (ornegin Last of Us Part II devkiti ve Uncharted 4 5. yil kupasi) suanda koleksiyonumda. Bir suredir bu urunleri tannitigim bir Youtube kanali acma istegindeydim ama vakit olmadi bir turlu.


    Ulkedeki gidisada inat, Turkiyede koleksiyon kulturunu desteklemek amaciyla Turk Oyun Koleksiyonculari grubunu kurdum. Grupta hem yeni aciklanan koleksiyon urunlerini konusup tartisiyoruz, yurt disindan toplu alim duzenliyoruz (en yakin zamanda Koreden ozel Mario 3D world steelbooku getirttik topluca), Playstation Amerika ve Ingiltereden basin kitleri ve influencer kitleri getirtiyoruz, hem de duzenli olarak cekilis duzenliyoruz. Gecen ay guzel bir Assassin's Creed Valhalla posteri hediye ettik, bu ay Cyberpunk pinleri veriyoruz.


    Ilginisini ceken arkadaslar gruba katilabilir :)



    Turk Oyun Koleksiyonculari Toplulugu ve Aylik Yarismalar


    Turk Oyun Koleksiyonculari Toplulugu ve Aylik Yarismalar







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.