Şimdi Ara

iTunes Hata Kodu 09,14,40 / DFU moda girmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar, elimde iPhone 5S var. Bu telefonun bataryası ve ekranı değişti. Değişen parçalarda hiçbir sorun yok. Ancak değiştikten sonra cihaz beyaz Apple logosunda kalmaya başladı. iTunes'a bağladığımda kurtarılmayı bekleyen iphone var deyip durdu. Ne zaman kurtarması için komutlara başlasam en sonunda cihaz kendine res atıyor, hata kodu 09 ve 14 alıyordum. Her türlü kabloyu, usb girişini, farklı pc'yi denedim sonuç aynı.


    dün en azından power + home tuşuna bastığımda DFU moda alıp ekranda itunes logosunu vs görebiliyordum. bu arada 09 ve 14 ile ilgili bilgisayarımdan yapabileceğim (güvenlik duvarı kaldırma, res atma vs) her şeyi de denedim. bugün ise şaşırtıcı bir şekilde telefon bir gece kapalı bekledi sadece ve şimdi DFU moda da girmiyor. artık beyaz apple logolu ekran asla gelmiyor. itunes'a bağlanınca pc görüyor, kurtarma moduna almaya çalışıyor. bu sefer de itunes'ta belli işlemler olduktan sonra siyah apple logolu yükleme çubuğunun olduğu ekran geliyor ve hata kodu 40 ile cihaz öyle kalıyor.


    asla ve asla DFU menüsünü göremiyorum, beyaz apple logosu gitti. dün göremediğim siyah logolu yükleme ekranı ise bu sefer geri geldi. kafayı yemek üzereyim. cihazın içine hiçbir şekilde erişimim yok ve itunes ve elimdeki türlü türlü kablolarla yapabileceğim her şeyi yaptım. ReiBoot diye bir program indirip baktığımda cihazın ekranında görmesem bile pc ye bağlayınca 5s DFU modda diye yazıyor. oradaki kurtarma seçeneklerini denediğim de klasik program para istiyor daha veremedim.


    redsn0w diye bir muhabbet varmış internetten .ipsw dosyası indirip redsn0w'un restore seçeneklerini kurcalamaya çalıştım ama redsn0w'da ipsw dosyasını bir türlü tanımıyor. allah aşkına konuyu anlayan ve bilen varsa şu seçenekleri denemelisin diye söylesin çünkü kafayı yememe az kaldı...




  • bilgisi olan var mı acaba

  • giraysaltuk kullanıcısına yanıt

    dostum anladığım kadarıyla her şeyi denemişsin. servise gönder bence.

  • değişimi nerde yaptırdınız yetkili servis mi yoksa herhangi bir telefoncu mu? telefona zarar vermiş veya soketleri tam oturtamamış olabilirler. eğer ki parça değişimlerinden önce cihazda bir sorun yoksa servisi yapan yerle irtibata geçmeniz lazım. muhtemelen donanımsal bir arıza olabilir. yazılımsal yapmanız gereken her şeyi yapmışsınız

  • Bataryadan dolayı NAND hatasına düşmüş olabilir cihaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.