Şimdi Ara

vodafonenet verdiği tarifeyi iptal etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 25 Haziran tarihinde dsl 24 mbite kadar 71 TL olan taahhüdüm bitmeye yakın mh yi arayarak dsl 50 mbite kadar 91,70 TL ye anlaştık ve tarifem bu şekilde jetfatura da görünmeye başladı. 01.07.2021 tarihinde telefonuma mesaj geldi "talebiniz üzere tarifeniz dsl 24 mbite kadar 101,90 TL olarak değiştirilmiştir" şeklinde. Mh yi aradığımda talepte bulunmuşsunuz dediler, öyle bir talebim olmadığını ısrar ettiğimde sistemden iki dakikalık bir inceleme sonucu dönüş yaptılar ve sistemsel bir hata olduğunu düzelteceklerini söylediler.

    Daha sonra 50 mbite kadar 91,70 TL tarifeye tekrar geçiş için onay vermemi istediler kabul ettim.

    Araştırmalarım sonunda comnete geçmeye karar verdim ve yarım saat sonra vodafone yi aradım. Onayımın iptal edilmesini ve hattımı başka ıss ye taşımak istediğimi söyledim. Fakat mh onay talebinizin incelenmesinin 48 saat süreceğini ve bu süreçte iptal edilmesinin mümkün olmadığını, geçiş yapıldıktan sonra ise cayma bedeli çıkarılacağını, başka bir seçeneğimin olmadığını söyledi. Şimdi 48 saatin geçmesini bekliyorum. Son durumu buradan bildiririm.








  • Hocam umarım problem çıkarmazlar benimde daha önceden superonline ile bu şekilde bi sorunum oldu 12 ay kitlediler bana

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 48 saat bekleyeceğim artık, şu anda talebim ile ilgili bilgi vermiyorlar onay aşamasında olduğu için, talebimi de iptal etmiyorlar bir saat olmadan vazgeçtim dememe rağmen, onay aşamasına müdahale edemiyorlarmış, ben bir aya razıyım ama dediğiniz gibi de olabilir.

  • Btk’ya şikayet kaydı oluştur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.