Şimdi Ara

Millenicom çözülmeyen internet problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aylardır süregelen sorunum ile ilgili müşteri hizmetlerinden çözüm bulamıyorum. Sanki filtreli internet kullanıyor gibi e-devlet, devlet bankaları gibi yerlere giriş yapamıyorum. Evde robot süpürge var hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Exxen'de reklamı gösteriyor ama izlenmek istenen şeyi göstermiyor. VPN'e bağlanmıyor, kullandığım CloudFlare DNS hiç bir işe yaramıyor. Hatta instagram'dan bildirim bile gelmiyor. Bütün bunlar WiFi bağlantısındayken oluyor. Mobil veriye geçtiğimde süpürge sorunu hariç hiç bir sorun kalmıyor. Çünkü süpürge mecburen ev internetine bağlı. Ama evde internet varken mobil veri kullanacaksam neden millenicom'a para ödüyorum?


    Bağlantı hızı olarak paketimin hızını alıyorum ondan yana bir problem yok. Ama internet kullanımı sorunlu. Müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı olmuyor. Tek söyledikleri şey arıza kaydı oluşturuldu size bilgi verilecek" oluyor. Bir süre sonra da "arızanız giderildi" diye mesaj geliyor ama internette hiç bir fark olmuyor. 


    Benim tahminim port ile ya da sokak başındaki dolap ile ilgili bir problem olduğu. Modem ile ilgili problem olamaz çünkü 3 farklı modem ile denedim problem devam ediyor. 


    Eğer bu problemim çözülmezse 3 internet ile birlilkte millenicom'dan başka bir ISS'e geçiş yapacağım. Millenicom'un burayı takip ettiğini biliyorum. Lütfen bu söylediğim şeyi bir tehdit gibi algılamayın. Ama bu problem ile internet kullanılamıyor. Bu problem memleketimde ailemin evinde var. Benim yaşadığım evde böyle bir problem yok. Ama böyle bir problemle karşılaşma durumunda bir şey yapılmaması beni mağdur eder. Ben bir öğretmenim ve evde online ders yapıyorum. Böyle bir problem bana daha büyük bir sıkıntı yaşatır. 


    Bu tarz bir problem yaşayıp çözebilen varsa yardımını rica ediyorum. Millenicom yetkililerinden de bu sorun ile ilgili bir çözüm bulmalarını istiyorum. Çözüm sağlanmazsa 3 internet ile birlikte başla bir ISS'e geçiş yapacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu ilgisizlik nedeniyle başka bir ISS'e geçiş yaptım. En kısa sürede diğer internetleri de millenicom'dan taşıyacağım. Bu ilgisizliğe kadar çevreme tavsiye ettiğim bir ISS'ti. @millenicom

  • quote:

    Orijinalden alıntı: |cypo|

    Bu ilgisizlik nedeniyle başka bir ISS'e geçiş yaptım. En kısa sürede diğer internetleri de millenicom'dan taşıyacağım. Bu ilgisizliğe kadar çevreme tavsiye ettiğim bir ISS'ti. @millenicom

    Merhaba, talebinizi ilete bilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: millenicom

    Merhaba, talebinizi ilete bilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz?

    Alıntıları Göster

    Sorunum kalmadı. Başka bir ISS'e geçer geçmez sorun falan kalmadı. Bu ilgisizlikten dolayı farklı bir şehirde olan kendi kullandığım interneti de diğer ISS'e geçirdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yere yazacağım, anlatacağım..


    BTK üzerinden sonlandırdığım şikayet yazımın son hali.. Kimseye bu beceriksiz ve işe yaramaz, insanları aptal yerine koyan firmayı tavsiye etmiyorum. Tam 12 yıllık aboneliğimi sonlandırdım bugün itibari ile ve @TurkNet Destek 1000 Mbit Gigafiber hızına geçiş yaptım. 1 haftadır en ufak bir sorun dahi olmadan inanılmaz hız ile internete giriyorum.


    Alıntı

    metni:
    Bugün itibari ile firmanızın müşteri ile alay edercesine kopyala yapıştır yaparak verdiği cevaplardan, Her akşam benden değil SİZDEN kaynaklanan ama sizin bir türlü kabul etmediğiniz internetteki yavaşlamadan ve yükselen ping sorunundan, 2 ay boyunca uğraşıp çözüme kavuşmayan suçu müşteriye atan siz MİLLENİCOM firmasından kurtulmuş bulunmaktayım..  
    1 haftadır geçiş yaptığım firmadan aldığım hizmet ile sizde yaşanan sorunların hiç birini yaşamamış olmak, aynı paraya 20 kat daha hızlı sorunsuz internet hizmeti almanın verdiği konfor ile size 12 yıl nasıl katlandığımı hala anlamış değilim.. Müşterilerinizin sorununu abonenizken çözmeyi deneyin. iptal aşamasına gelince arayıp "Ekip yollayalım, sorunu çözelim iptal etmeyelim" demeyin.! Daha öncede söyledim, yine söylüyorum. Bu şekilde kaybeden ben değil, hep siz olacaksınız. Sizin firmanızı tavsiye ederek yıllar içinde abonesi yaptığım en az 17 kişi daha iptallerini gerçekleştirecek. Süreci, yaşananları ve 2 aydır bana yaşatılan tüm eziyeti her ortamda anlatmaya çalışacağım.. 
    Son olarak, Tarafıma kesilecek cayma bedeli içeren tutarın da tamamını yeni geçiş yaptığım firma karşılıyor.. Tüketici hakları Madde 52 uyarınca ödenen tutarın faizi ile geri alınması konusunda da ne gerekiyorsa yapacağımı da bilmenizi isterim.. 


    Millenicom çözülmeyen internet problemi



    @millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3





  • Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz
  • Türk Telekom önce 70mbite kadar VDSL getirdi daha sonra Nisan ayında fiber kutu koyup dairelere kadar kablo çektiler ama altyapı da fiber görünmüyor du ümit önala 3kez mail atmam sonucunda fiber altyapıda göründü millenicomu arayıp fiber istiyorum dedim 1haftadır nakil işlemini yapamadı resmen çıldırttı bu hafta bağlamazsa başka İss ye geçerim artık Okyanusu geçip derede boğulduk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fibere geçemediği gibi VDSL 50mbit istiyorum onu da vermiyorlar altyapı 67mbit

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonunda millenicom fibere geçişini sağladı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.