Şimdi Ara

EA'da 65 üstü AYT Görmemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2020'de sınava girmiş bir EA'cı olarak bu yılki EA'cıları yakından takip ediyordum. İlk 1000'lik, hatta ilk 500'lük netleri yapan birçok arkadaş vardı, ama şu an yazılan netlere baktığımda 2020'ye göre büyük bir çöküş gördüm. Hatta 65 üstü bir AYT gördüğümü hatırlamıyorum bile. Acaba 2020'nin 75+sı -ki bu net güzel bir TYT ile ilk 100'e, ortalama bir TYT ile en azından ilk 500'e sokturuyordu milleti- bu yılın 67+sı mı olacak? Denemedeki netler ile sınavdaki netler arasındaki uyumsuzluğu tek bir EA'cı da görsem bu gözlemi yapmazdım ama sınavdan önce böyle netler yapan kişiler bu kadar düştüyse, kim sınav anında o netleri yaptı ki?


    Amacım gerçekçi bir sıralama tahmini yapmak yahut umut vermek değil, fakat bu durumu istisnasız her EA'cı da görünce acaba bir sürprizle mi karşılaşacağız diye düşünüyor insan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 30 Haziran 2021; 0:3:6 >







  • Yahu netimi bile yazmadim foruma. Laf etmek icin laf ediyorsunuz sadece. Matlar zordu zor dedik, geri kalan tyt gecen seneye denk veya kolaydi aynisini dedik, millet de gorunen o ki onayladi. Bi tane docent 6 bos yapmisa dalga gecen mesaj attik baska bir sey yapmadik. Millet sorunca net soylemek (ki o da kendi konumda) veya 2018e gore bile 400 gelen seye ilk 100 gelmez demek mi ego oluyor.

    Cidden ayip ediyorsunuz. Hadi sadece elestirseniz anlarim saygim sonsuz ama azicik terbiyeli olun yahu.

  • Hocam umarım dediğiniz gibi olur kötü tyt ve 67.5 ayt ile beklemedeyim.
  • Ben iyilerin foruma girmedigini dusunuyorum. Dediğiniz gibi olursa ilk 100e giriyorum ve bence kesinlikle hak etmedim
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

    Girin hocam hak ediyorsunuz  Hocam geçen yılın bir konusuna girdim 8 kişi yazmış 6'sı 68 üzeri  . Bu yıl hiç yok nerdeyse. Forum başarılı insan çekme konusunda çok sıkıntıda değil, o yüzden Türkiye çapı bir trend mi diye düşünüyorum.

  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

    Hocam seri deneme süreçlerindeki netlere bakarsanız görürsünüz. DH'de bir yılda bariz bir terslik yaşanacağı senaryosu pek akla yatmıyor, kötü net+iyi sıralama kombosu kanıtıdır bu.

  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt

    Bu sene aktif hesap sayisi da son derece dusuktu ama bence bunu da atlamamak lazim. Sirf bizim liseden aktif 3 4 kisi biliyorum ben, alt dönemden ise hic gormedim bu sene mesela. Bir de geçen sene çok uc bir durumdu, hatta bu seneden de uc bir durumdu bence. Bu seneki sinav tam sayisaldan iyi dereceyle burs icin sadece rustu hoca izleyerek girenler yapsin diye yapılmış bir sinavdi sanki.

    Ben calismamla hak ediyordum da sinav ani olmadi valla, tutmuyor osym tm sinde salladiklarim. 

    Ama ilk 100e giremezsem planim belli sonuc belgesini n11e yollayıp reklam alicam 

  • safaxclninkocasi S kullanıcısına yanıt

    Bu bariz zaten, sadece fazla iyimser olunmamali bence, en azından ayt siralamalari icin (benim şahsi gorusum tyt siralamalarinda forumun nispeten kotumser, ayt siralamalarinda ise belli basli hesaplarin nispeten iyimser oldugu yonunde). Bir ay kotuyu bekleyip iyi gelince sevinmek, bir ay iyiyi bekleyip sonucu gorunce uzulmekten cok daha iyi bir durum.

    Bi de bi ustteki mesajda dedigim gibi aktif kullanici sayisi bu sene daha dusuktu, cok fazla insan hesabi sene ortasında silip gitti.

  • ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

    Yahu netimi bile yazmadim foruma. Laf etmek icin laf ediyorsunuz sadece. Matlar zordu zor dedik, geri kalan tyt gecen seneye denk veya kolaydi aynisini dedik, millet de gorunen o ki onayladi. Bi tane docent 6 bos yapmisa dalga gecen mesaj attik baska bir sey yapmadik. Millet sorunca net soylemek (ki o da kendi konumda) veya 2018e gore bile 400 gelen seye ilk 100 gelmez demek mi ego oluyor.

    Cidden ayip ediyorsunuz. Hadi sadece elestirseniz anlarim saygim sonsuz ama azicik terbiyeli olun yahu.

  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Bu yıl edb-sos1de o kadar kolay değildi, birçok matematik olimpiyatçısı tarihin tepelerinde, edebiyatın kıyılarında elenmiştir büyük ihtimalle Soru sayısından kaynaklı sıkıntılar baki ama en azından zorluğu biraz daha düzgün ayarlamışlar bu yıl bana kalırsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphophyllite -- 30 Haziran 2021; 1:17:55 >
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt

    Hocam onlar deli gibi eu4 oynayip 1y yaptilar hep tarihte  O da merkez ordusu sorusu, topluca kuvayi seyyare yapmisiz, polimeraz sorusu gibi 

    Benim haricimde istisnasiz tanidigim tüm olimpiyatcilarin sorunu edebiyatti, onu da 12 tane yorum sorup hallettiler onlar icin. Bi de benim cevrem mi boyle bilmiyorum ama benim sallayıp tutmayan tum sorularim icin onlara dogru sallama hakki vermisler sanki 

    Bi de soru sayisi apayri mesele, zaten kisitli soru sayisinda 6 tane paragraf sorarsan gecen sene hayvan gibi paragraf cozup 101.olan olimpiyatcilar ucarlar Tabi ben haric 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 30 Haziran 2021; 1:24:44 >




  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Uzaklaşın bölümümden çakma tmciler

    Bize para için değil, ilim için tmci olacak insanlar lazım
  • phosphophyllite kullanıcısına yanıt

    Ben 11.sinifta has tmciydim ben gelebilirim bence 

    Tabi cakma tmciler rustu hoca izleyip istilaya basladilar bile 

  • Ea nin önceki senelerdeki 65 Ayt neti 50 net bence hocam şuan
  • 10-15 net arası düşüş var gibi gördüm bende.
  • Hocam sozel hakkinda gorusleriniz nedir youtubede mert yigit yildizin sozelin oyle cok da zor olmadigini klasik sozel sorulari oldugunu soyledi. Sizin etrafinizda sozelde yuksek yapanlar var mi ? Sizce sinav zor muydu orta miydi ?

  • Hedefi ilk 3 olan bir tanıdık 103 tyt 68 ayt yapmış. Çok daha iyiydi netleri. Tyt 110+ ayt 75+ yapardı hep
  • Doctor Psy D kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 1600’den mezuna bırakan arkadaşım daha zordu dedi geçen seneye göre
  • tipp T kullanıcısına yanıt

    Hocam sozelde duydugunuz boyle baska iyi yapanlar var mi ?

  • Doctor Psy D kullanıcısına yanıt

    Sozelde de 71-72 civarı yapmış galiba

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.