Şimdi Ara

HGS'de Bir Gariplik Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır Çamlıca gişelerinden geçerken aracın plakasını okumuyordu sistem. Neden olduğunu öğrenmek için HGS müşteri hizmetlerini aradım ve sordum. Bana sistemde sıkıntı olduğunu yakında girişlerin sisteme yükleneceğini söylediler.


    Evet dediklerini yaptılar ancak bu sefer de 15 gün dolduğu için kaçak geçiş 4 kata kadar ödeme yapmam gerektiğini gösteriyor. Bu durum normal midir düzeltilir mi? Ayrıca diğer geçişler düzeltilmemiş, son ödeme tarihinin geçmesini mi bekliyorlar anlamadım ki...


    HGS'de Bir Gariplik Var...







  • Geçişleri bir şekilde düzeltip yükleyebilirler, o durumda ceza otomatik olarak kalkar normal rakamı ödersiniz ancak çok güvenmeyin bu konuda. Benim HGS otomatik ödemedeydi, ikide bir ekstrede abartı rakamlar görüp itiraz edip 1 ay sonra geri alabiliyordum. Geçtiğimiz yıl OGS'ye geçtim, başıma buna benzer bir olay gelmedi sürekli kullanmama rağmen. İmkanınız varsa OGS kullanmanızı öneririm.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marko Ramius

    Geçişleri bir şekilde düzeltip yükleyebilirler, o durumda ceza otomatik olarak kalkar normal rakamı ödersiniz ancak çok güvenmeyin bu konuda. Benim HGS otomatik ödemedeydi, ikide bir ekstrede abartı rakamlar görüp itiraz edip 1 ay sonra geri alabiliyordum. Geçtiğimiz yıl OGS'ye geçtim, başıma buna benzer bir olay gelmedi sürekli kullanmama rağmen. İmkanınız varsa OGS kullanmanızı öneririm.

    23 senedir ogs kullanıyorum bir kere geçişte iki kere öttü (hızlı geçmişim) anında itiraz ettim düzeltildi

  • Geçiş yaptığınız tarihlerde hgs de bakiye olduğunu yazın iptal ederler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.