Şimdi Ara

MNG Kargo Rezaleti - Uzak Durun, Resmen Dolandırıldım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MNG Kargo kadar üç kağırtçı bir kargo firması daha yoktur resmen MNG Kargo tarafından dolandırıldım ve kesinlikle artık MNG Kargo ile çalışan ne satıcıdan ürün alıyorum nede iadeyi dahii Mng ile göndermiyorum.


    Yaşadığım Durum Tam olarak 4 Ay önce Muhasebe Ofisimize 6 Adet Koltuk Satın aldık. Firma ürünleri kargoladı ve tarafıma gönderdi lakin MNG izmir Atasanayi şubesi tarafıma teslimatı yapmadı. Teslimat yapmadığı gibi ürünleri bulamadılar. Doğal olarak tanzim süreci başlattılar. Sonra MNG kargonun bir personeli hergün ofisimize gelerek bir parça teslim ettim gibi bir yalan söyliyerek 1 hafta boyunca bize evrak imzalatmaya kalktı. Neyse ofiste 4 kişiyiz ve kesinlikle teslim almadığımız bu evrağa imza atmamak için sözleşmiştik. Teslim Almadığımız ürünü bize imzalatmak için delice bir mücadele verdiler. Sebebi de Satın aldığımız firmaya tanzim yapmamak içinmiş. Nasıl bir Üç kağıtçılık ve aşağılık bir düşüncedir anlamak mümkün değil. Bu bildiğin hırsızlık değil de nedir ??


    Neyse MNG Kargo Atasanayi şubesi bizim ses yükseltmemiz üzerine bir daha bu konuda gelmedi fakat 4 Ay Boyunca Tanzim firmaya yapılmadı. Firma bizi mağdur etmemek adına Aras Kargo ile tekrar ürünleri gönderdi bizi mağdur etmemek adına ve Aras Kargo ile teslimat sorunsuz yapıldı. Mng Kargo ile firma arasında 4 ay süren tanzim sorunu sonrası bizim ofise küçük bir kargo paketi geliyor Mng Kargodan. Gelen Arkadaş ofisimizdeki arkadaşımıza gelen paketin teslim imzasını aldığını söyliyerek imza atmasını istiyor fakat kayıp olan kargoların teslim evrağını imzalatıyorlar. Sonra firma 4 ay süren tanzim işlemi yapılacak diye beklerken bizim imzalı belgemizi sunarak teslim edilmiş bu sebepten tanzim yapılamaz diyorlar.


    MNG Kargo Ata Sanayi Şubesine Sesleniyorum; Siz Nasıl ve yüzsüz bir hırsızsınız.


    Burada Tüm Donanım Haber okuyucularına sesleniyorum. Herkes pandemi döneminde ister istemez internetten ürün satın alıyor. Lütfen Mng Kargodan satış yapan Satıcılardan ürün almayın ve Sakın sizde Mng Kargodan ürün göndermeyin.


    Allah Bunların Hesabını soracak fakat bu hırsızları bünyesinde çalıştıran MNG kargo Allah sizin belanızı versin. Sizin ne bu dünyada ne de Öbür tarafta yatacak yeriniz yok.


    Tanzim Yapacağı Tutar 5.400 TL fakat MNG kargo bu işlemi yapmadığı gibi firmayı zor durumda bıraktı.


    Peki ben Müşteri olarak bunu neden yazıyorum. Teslim alınmamış bir ürün için teslim aldığımız beyan ediliyor. Firma ise Dava edeceklerini fakat Mahkeme süreçlerinde bizimde gelmemiz gerektiğini lakin bizi yormamak adına böyle bir işlem yapmayacağını belitti.


    Firmanın nezaketi hiç bir markada bulunamıyacak nitelikte diyebilirim. Bizi hiçbir şekilde mağdur etmemesi ve her anlamda her daim destek olması takdir edilesi bir durum. Firmanın adını burada paylaşmak istemiyorum fakat Mng kargonun da bize bu yaptığını herkes bilsin ve herkes etrafına bu durumu iletsin.


    MNG Kargodan uzak Durun !








  • telefin gibi kücük pakette değil nasıl kaybolmus kargida

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt

    4 Tane 95 Desilik paketten bahsediyoruz. Kayboldu diyorlar lakin 4'ününde kaybolduğuna inanamıyorum. Resmen koltukları hiç ettiler, kesinlikle kasıt var.

  • MNG kargo ile çalışan da ürün gönderen de aklı başında değldir. Allah hakkı ile çalışmayı herkese nasip etsin.

  • İnternetten mobilya, beyaz eşya, hatta büyük elektronik aygıtlar almak hiç akıl karı bir iş değil. Görerek ve inceleyerek satın alınmalı bazı şeyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet döneminde yaşıyoruz hocam. ben evimi beyaz eşyasından bilgisayarına hatta televizyonuna kadar internetten satın aldım ve hiçbir sorun problem ile karşılaşmadım. Tamamen MNG kargonun rezilliği. Savcılığa şikayette bulunulmuş zaten. Mng kargonun bu yaptığını ve yaşadığım deneyimi herkes ile paylaşmak istedim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.