Şimdi Ara

Pakistan ve Hindistan dan yazılımcı ithal edilmesi gerekliliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülkenin yazılımcı açığını kapatmak için hükümete önerebileceğim muazzam bir öneri.



    Bizimkiler Amerika'ya gidiyor burada ki lavuklarda yazılımcı açığından para sayma makinesiyle geziyor. Eğer yeterlilik sağlıyorsa Pakistan gibi ülkelerden neden yazılımcı ithal etmiyoruz? Böyle iş mi olur arkadaş? Bizimkiler giderken iyi.




  • Türkiye nin de aynen ABD ve AB gibi, y.dışından eleman getirirken belli bazı yasal koşulları var. o iş öyle kolay değil bir de şimdi Covid geldi o iş daha da zorlaştı, y.dışından gelen insana virüs taşıyıcı gözüyle bakılıyor. Bu arada merak ettim, aşı olmayı düşünüyor musun?
  • Yarın için coronavac'a randevu aldım hocam.


    Aşılar güçlü bağışıklık tepkisi üretiyorlar ama virüs de olağanüstü bağışıklık tepkisiyle karşılaşınca antikorlara "hadi gel becer beni" demeyecektir antikorları alt etmeye çalışacaktır. Yeni çıkan varyantlarda bunun göstergesi. Virüs bir şekilde adapte eder kendini aşı olayının ben bir çözüm olacağını düşünmüyorum aksine daha önce kazandığımız antikorlarında canına okuyacaktır.

  • Pearn Harbor Fadıl kullanıcısına yanıt
    Aşı sayesinde varyantlarla antikorlar arasında nefes kesici bir savaşa şahit olacağız. Fakat bu savaştan galibiyetle ayrılabilmek için, her bir dozdan 3 ay sonra düşen antikor oranını eski seviyesine getirmek için en fazla 6 ayda bir pekiştirme aşısı da olmalıyız. Bu mücadele 2025'e kadar sürecek deniliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.