Şimdi Ara

2021 YKS Değerlendirmesi (EA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba ve geçmiş olsun. İyisiyle kötüsüyle bir sınav dönemini daha bitirdiniz. Beni tanıyan tanır. 2019 yılında yerleştim 2 senedir de keyfi olarak giriyorum. Eşit ağırlıkçı kardeşlerim için sınavı geçmiş senelerle kıyaslayacağım.

    TYT için söyleyebileceğim pek bir şey yok. Bence ne çok zordu ne çok kolaydı. Ortanın biraz üstü diyebilirim ancak TYT, AYT gibi bir sınav olmadığı için birisi gelip hayır bence çok kolaydı ya da çok zordu diyebilir. Bu yüzden TYT hakkında zorluk/kolaylık tartışması yapmayacağım.

    Gelelim AYT’ye. Geçtiğimiz senelerde forumda Edebiyat-Sosyal kısmının zorlaştırılması gerektiğini savunanlardanım. Böylece EA çok kolay diyen sayısalcılar susacaktı ki bence bu sınavda ağızların payını aldılar. Edebiyat soruları da tarih coğrafya soruları da güzeldi. Çok zor denilemez ancak kesinlikle dikkat gerektiren sorulardı.

    Matematik geçen seneye göre daha kaliteliydi. Eleyici sorular vardı. Bu her ne kadar kötü gibi görünse de derece isteyenler için emin olun iyi sıralamalar sağlayacak.

    Genel olarak bakacak olursak ortanın bir tık üstü bir sınav olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden forumdaki trolleri pek dikkate almayın. Zorlayıcı Edebiyat-sosyal soruları sayesinde araya giren sayısalcıların sayısı bence azalacaktır. Bu da sıralamaların biraz daha iyi gelmesini sağlayabilir. Tabii ki çoğunluğun netlerini görmeden bir sıralama tahmini yapmak yanlış olacaktır ama trollerin dediği kadar kötü sıralamalar gelmeyecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsLee -- 27 Haziran 2021; 14:46:0 >







  • Mete han naptiniz 1 demistim sonra 1-2 çevirdim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ryanbabel8

    Mete han naptiniz 1 demistim sonra 1-2 çevirdim?

    1-2 aldım tarzı diyordu orada güveniyor halkına doğru yapmışsın

  • ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt
    Bend e1 2yaptim
  • ryanbabel8 R kullanıcısına yanıt

    Halkla ilgili bir şey göremedim ben. Çinle ilgili olanı ve insanları birlik altında tutmayla ilgili cevapları işaretledim. 1-3'dü galiba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 27 Haziran 2021; 15:1:3 >
  • 1ve2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.