Şimdi Ara

Bluetooth kulaklık Windows mikrofon problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar herkese, mevcut Bluetooth kulaklık ile telefon görüşmelerimi sorunsuz şekilde yapabilirken, windows üzerinde herhangi bir mikrofon test sitesinde mikrofonu teste tabi tuttuğumda ses dalgalarının kayıt sırasında yükseldiğini görmeme rağmen, kaydı dinlediğimde Vuvuzela benzeri sesler geliyor bir çeşit cızırtı gibi düşünün. Mikrofon sesi alıyor ancak ben bir müzik dinletiyorum ya da konuşma yapıyorum, fakat mikrofondan gelen ses Barcelona 2012 tribünleri gibi. Ekran alıntıları ile ses kısmı ayarlarını da koyuyorum. Şunu çözebilen biri çıkarsa gerçekten çok memnun olacağım.


    American Truck Simulator oyununda da mikrofon testine bastığımda ses volume dolup taşıyor ama sesim karşı tarafa ulaşmıyor, muhtemelen yine kendi sesim yerine garip müzik şeklindeki sesler ulaşıyor karşı tarafa. Hatta biri bir radyo yayını gibi garip sesler geliyordu demişti.


    SS'lerde gördüğünüz ayarları sürekli kurcaladım, birini açıp ötekini kapadım ama sonuç alamadım. Yine de görmeniz için koyuyorum. Belki denk getiremediğim ikili bir ayar olmuştur bilmiyorum.


    Düzenleme: Benzer sorunu yaşayıp, windows üzerindeki tüm ayarlar doğru şekilde yapılmış olmasına rağmen mikrofondan sesini alamayanlar varsa diye kendi çözümüm USB Bluetooth aparatını değiştirmek oldu. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar için burada dursun bu bilgi.

    Bluetooth kulaklık Windows mikrofon problemi
    Bluetooth kulaklık Windows mikrofon problemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasquera -- 17 Temmuz 2021; 20:3:40 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.