Şimdi Ara

GTA V Anlık Takılmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistemde ekran kartı RTX 3080 Ti. Yani donanımla ilgili bir sıkıntı yok. Özellikle benchmark sahnesinde son senaryoda inanılmaz anlık takılmalar stuttering oluyor. MSAA 8X filan yapıp düşük fps alınca gidiyor fakat 100 üstü fps lerde ciddi sıkıntı veriyor. Nette denk geldigim cpu ların bir kısmını kapatma ya da ses cihazlarını kapatma gibi çözümleri denedim fakat çare olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.




  • Emre selamlar,


    Oyun içinden V-SYNC ayarını ve akabinde NV Denetim Masası üzerinden yine düşey senkronizasyon ayarını kurcalamadıysan dener misin? GTA V'in özellikle bu noktalarda ciddi sıkıntıları var. Hatta bu esnada anlık olarak menüye dönüp veya masaüstüne geçip, oyuna dönme gibi işlemler de sağlayabilirsin, maalesef ayarların algılanması için böyle saçma sapan durumlar da oluşabiliyor.


    Bu arada 3080 Ti haricinde başka bir GPU'da denedin mi? Benzer sıkıntılar görülüyor mu? Ekran kartı bölümünde 3080 Ti - 3070 Ti sahiplerinden bazıları çeşitli driver sıkıntıları yaşıyordu hatta birkaç kart değiştirip, düz modellere dönenler oldu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.