Şimdi Ara

Süt ve Kola Karışımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün bardağın dibinde biraz süt kalmıştı.Sonra diğer bir bardakta da asiti kaçmış kola vardı.Bir daha kola koyayım diye asiti kaçmış kolayı süt olan bardağa dökmüştüm.Sabah kalktığımda bardağınn içi böyleydi.

     Süt ve Kola Karışımı



  • süt bozulmuştur belki
    valla benim bildiğim kadarıyla kahve kolayı karıştırdığında karışım uçuyo ama süt kolayı bilemem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangaetemo

    süt bozulmuştur belki
    valla benim bildiğim kadarıyla kahve kolayı karıştırdığında karışım uçuyo ama süt kolayı bilemem
    zıkkım bu içemiom bir türlü irenç bir tadı var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangaetemo

    süt bozulmuştur belki
    valla benim bildiğim kadarıyla kahve kolayı karıştırdığında karışım uçuyo ama süt kolayı bilemem
    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.


    mühendis olduğu nasıl belli arkadaşın ama




  • quote:

    Orijinalden alıntı: utku84

    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.


    mühendis olduğu nasıl belli arkadaşın ama

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: utku84


    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.


    mühendis olduğu nasıl belli arkadaşın ama

    ALLAH nasip ederse bende gıda teknikeri olucam




  • quote:

    Orijinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.

    Ben daha basit düşünmüştüm.Süt kolanın içindeki maddelerle suyu ayrıştırmış diye Ama bu görüntüden sonra pek kola içmem herhalde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: octavarium

    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.

    Ben daha basit düşünmüştüm.Süt kolanın içindeki maddelerle suyu ayrıştırmış diye Ama bu görüntüden sonra pek kola içmem herhalde.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: octavarium


    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.

    Ben daha basit düşünmüştüm.Süt kolanın içindeki maddelerle suyu ayrıştırmış diye Ama bu görüntüden sonra pek kola içmem herhalde.

    Öyle düşünürsen bu görüntüden sonra sütte içilmeyebilinir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutx

    quote:

    Orjinalden alıntı: octavarium


    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.

    Ben daha basit düşünmüştüm.Süt kolanın içindeki maddelerle suyu ayrıştırmış diye Ama bu görüntüden sonra pek kola içmem herhalde.

    Öyle düşünürsen bu görüntüden sonra sütte içilmeyebilinir.

    Alıntıları Göster
    Kolaya hayır diyebilirim; ama süte diyemem herhalde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: octavarium

    Kolaya hayır diyebilirim; ama süte diyemem herhalde.

    Alıntıları Göster
    valla benimki sadece yorum oldu kesinlik arz etmeyebilir. sadece süt proteinleri kolloidal ( heterojen ) çözeltilerde bu tarz köpüklenme topaklaşma eğilimi gösterrler. tabi bunda sıcaklık ortam ısısı oldukça etkilidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: octavarium

    Kolaya hayır diyebilirim; ama süte diyemem herhalde.

    Alıntıları Göster
    kolayı severim böyle buz gibi asiti kaçmamış ve yeni açılmış kutu kolaya asla hayır demem... 2 veya 2,5 litrelikler güzel olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprincé -- 12 Haziran 2007; 13:57:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djrz

    valla benimki sadece yorum oldu kesinlik arz etmeyebilir. sadece süt proteinleri kolloidal ( heterojen ) çözeltilerde bu tarz köpüklenme topaklaşma eğilimi gösterrler. tabi bunda sıcaklık ortam ısısı oldukça etkilidir.

    Alıntıları Göster
    bir fenerliden bu tarz cevap beklemezdım
    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    valla benimki sadece yorum oldu kesinlik arz etmeyebilir. sadece süt proteinleri kolloidal ( heterojen ) çözeltilerde bu tarz köpüklenme topaklaşma eğilimi gösterrler. tabi bunda sıcaklık ortam ısısı oldukça etkilidir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkprincé

    kolayı severim böyle buz gibi asiti kaçmamış ve yeni açılmış kutu kolaya asla hayır demem... 2 veya 2,5 litrelikler güzel olmuyor.

    Alıntıları Göster
    sütün içinde bisküvi vardı bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nuR^^

    sütün içinde bisküvi vardı bence

    Alıntıları Göster
    Yaz helvasına da chok benziyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

    Yaz helvasına da chok benziyo

    Alıntıları Göster
    Balık dışkısına benziyo bu olayı dün yaptığını söylüyosun.Ama fotoğrafın tarihi 2006



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 12 Haziran 2007; 14:17:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0nuR^^

    sütün içinde bisküvi vardı bence

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: yih_hu

    sütün içinde bisküvi vardı bence

    kedidir o kedi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: djrz

    süt proteinleri sıcak ortamda kola etkisiyle koagüle olup şekerli partiküller oluşturmuş.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anarsizm

    Balık dışkısına benziyo bu olayı dün yaptığını söylüyosun.Ama fotoğrafın tarihi 2006

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

    Balık dışkısına benziyo bu olayı dün yaptığını söylüyosun.Ama fotoğrafın tarihi 2006



    Yeni çektim fotoyu.Makinenin tarihinde sorun varmış.Fark etmemiştim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: octavarium

    quote:

    Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

    Balık dışkısına benziyo bu olayı dün yaptığını söylüyosun.Ama fotoğrafın tarihi 2006



    Yeni çektim fotoyu.Makinenin tarihinde sorun varmış.Fark etmemiştim.

    Alıntıları Göster
    peki ben süt içtikten sonra üstüne kola içsem içim böyle mi olacak?

    Yazıktır mideye...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dinçer

    peki ben süt içtikten sonra üstüne kola içsem içim böyle mi olacak?

    Yazıktır mideye...

    Alıntıları Göster
    buna pek vakit kalmaz bence. Mide de bulunan pepsinojen enzimleri prıteinleri öyle bi parçalıyoki bu dönüşüm gerçekleşmeden ortada ne kola kalır nede süt
    quote:

    Orjinalden alıntı: Dinçer

    peki ben süt içtikten sonra üstüne kola içsem içim böyle mi olacak?

    Yazıktır mideye...





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.