Şimdi Ara

ekran kartımın driveri siliniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar cümelten s.a son 3 gündür ekran kartımda tuhaf bir olay yaşıyorum rx 570 kartımın son sürücüsünü indiriyorum kuruyorum fakat oynadığım oyunlara girdiğim zaman ekran gidiyor oyundan atıyor kartın sürücüsü yok oluyor eski sürücüyü indiriyorum gene aynısı oluyor 3 aydır kullandığım sistemin özellikleri amd 3600 işlemci kullanıyorum anakart gigabyte x470 aorus kullanıyorum bios güncellemesi yapıldı işletim sistemi olarak win 10 64 bit kullanıyorum acaba sorun neyden olabilir anlayan bir arkadaş yardımcı olurmu bir de bu anakarta win 7 ön yüklemesi yapamıyorum biostan normal flash bellek veya uefi seçtiğim halde olmuyor




  • ekran kartı stres programlarından birini indir 3dmark, furmak, passmark vs. stres testi esnasında oluyorsa kartta bir sorun vardır.

  • Geçen bana da oldu GTA V siyah ekran yedim bi reset sürücüler yok... ilk defa böyle bir şey oldu. Ya windows son güncelleme ile alakalı bir sorun yada son sürücü yapıyor. Neyse çözüm olarak tekrar üstüne temiz kurulum yaparak kurdum düzeldi. Ön yüklemeyi boşver hocam win 7 falan sana çözüm olmaz daha çok problem yaşarsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.