Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
26.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]



    Steam Sayfası


    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]
    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]store.steampowered.com
    A Plague Tale: Requiem on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1182900/A_Plague_Tale_Requiem



    TÜR: AksiyonMacera

    GELİŞTİRİCİ: Asobo Studio

    YAYINCI: Focus Home Interactive

    Çıkış Tarihi: 2022



    Denizin çok ötesinde, bir ada sesleniyor...

    Doğaüstü güçler tarafından saptırılmış acımasız, nefes kesen bir dünyada yürek parçalayan bir yolculuğa çık.


    Harap olmuş yuvalarından kaçan Amicia ve Hugo güneye, yeni bölgelere ve şehirlere doğru uzun bir yolculuk yapıyor. Burada yeni bir hayata başlamayı ve Hugo'nun lanetini kontrol etmeyi deniyorlar.


    Ama Hugo'nun güçleri tekrar uyandığında aç bir sıçan seliyle ölüm ve yıkım geri dönüyor. Tekrar kaçması gereken kardeşler, kehanette geçen ve Hugo'yu kurtarmanın yolu olabilecek bir adaya bel bağlıyor.


    Çaresiz bir hayatta kalma mücadelesinde sevdiklerini kurtarmanın bedelini keşfet. Gölgelerden saldır veya ortalığı birbirine kat; birçok silah, araç ve doğaüstü güçle düşmanları ve zorlukları alt et.


    ● Ödüllü A Plague Tale: Innocence'ın devam oyunu

    ● Doğaüstü güçlerin saptırdığı çarpıcı, gerçekçi bir hikâye

    ● Araç kullan, gizlice ilerle, dövüş veya ortalığı birbirine katıp sıçanları serbest bırak

    ● Göz alıcı görsellik ve müzik bir arada


    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]Focus Entertainmentyoutube
    Wishlist the game now: https://www.focus-entmt.com/games/a-plague-tale-requiem?utm_source=YouTube&utm_medium=description&utm_campaign=APTR_GameplayReveal#shop Asobo Studio and Focus Entertainment are thrilled to reveal the first gameplay of A Plague Tale: Requiem, sequel to critically acclaimed and award-winning A Plague Tale: Innocence, in a new gripping trailer that premiered during The Game Awards 2021. In this new trailer, as Robert Louis Stevenson’s poem “Requiem” sets the tone, witness the first glimpses of Amicia and Hugo’s epic adventure in a brutal, breathtaking world twisted by supernatural forces. After escaping their devastated homeland, Amicia and Hugo journey far south to new regions and vibrant cities. Discover the cost of saving those you love in a desperate struggle for survival. Strike from the shadows or unleash hell, overcoming foes and challenges with a variety of crafted tools and supernatural powers. Embark on a heart-rending journey in A Plague Tale: Requiem, set to release in 2022 on Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC, and in Cloud Version on Nintendo Switch. The game will be available at launch on Xbox Game Pass for Console, PC and Cloud. To get latest info and upcoming exclusive offers for A Plague Tale: Requiem and the whole Focus catalogue, sign up as a Focus member now: https://store.focus-entmt.com/w/login?utm_source=YouTube&utm_medium=description&utm_campaign=APTR_GameplayReveal#shop #APlagueTale #APlagueTaleRequiem #TheGameAwards
    https://www.youtube.com/watch?v=jN1VgU__NpU&feature=youtu.be


    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]Xboxyoutube
    Captured on Xbox Series X. Play it Day One with Game Pass: https://www.xbox.com/games/a-plague-t... Witness the end of Innocence in this exclusive gameplay trailer of A Plague Tale: Requiem, captured on Xbox Series X, and premiered at the Xbox & Bethesda Games Showcase 2022. Embark on a heartrending journey into a brutal, breathtaking world, and discover the cost of saving those you love in a desperate struggle for survival. Strike from the shadows or unleash hell with a variety of weapons, tools and unearthly powers. A Plague Tale: Requiem releases in 2022 on Xbox Series X|S and PC. The game will be available Day One with Xbox Game Pass (Console, PC and Cloud).
    https://www.youtube.com/watch?v=K6trXEz1YvM&feature=youtu.be


    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]
    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]
    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]
    A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 26 Ağustos 2023; 11:12:3 >



  • Oyunu 1 saat kadar oynadım. Bu oyuna nasıl yüksek puan vermişler anlamış değilim. Oyunun üstüne birşey koyamamışlar ki? Yine vazo atıyoruz ses çıkartıyoruz, taş atıyoruz chestlere ses çıkartıp otların arasından geçiyoruz. Önceki oyunun aynısı sadece mekânlar değişik gibi gidiyor şuanda. Sadece grafik kasmışlar bunlar sanırım, teknoloji demosu gibi görünüyor oyun çünkü o derece iyi grafikleri. Fakat grafikleri ne kadar iyi olursa olsun, maalesef aynı mekanikleri olması sebebiyle beni baydı şimdiden. Bilmiyorum ileride yeni birşeyler var mı (pek sanmıyorum, karşıma çıkan ilk puzzle bile aynı) ama şuanlık çok bayık gidiyor maalesef.

    Hayatım boyunca kimseye bir oyunu sevdiği için güldüğümü hatırlamıyorum, karakter nickini de alabilir, sevebilir hayranı olabilir bunlar doğal bir şey, seni neden blokladığımı şimdi hatırladım insanları bu şekilde yargıladığın için blok atmış olabilirim onun dışında hiç bir sorunum yok seni tanımam etmem. Umarım bu alaycı tavırını düzeltirsin, uzaktan kötü gözüküyor. Birisiyle derdin varsa bunu da özelden belirt ben mesela öyle yapıyorum, burada sayfalarca tartışmanın manası yok. Sen bunu yazınca benim fikirlerim ve düşüncelerim değişmeyecek ben yine paylaşımlara kaldığım yerden devam edicem, benden rahatsızlık duyuyorsan blokla geç yapıcağım bir şey yok. :)

  • Grafikler şahane gözüküyor. Umarım oynanış olarak da bir o kadar güzel içerik sunar.

  • İlk oyunu büyük keyifle oynamıştım. Umarım bu oyunda en az onun kadar güzel olur. Videoda ki manzara grafiğide neydi öyle A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

  • İlk oyun harikaydı şahsen çok beğenmiştim ama yine de yer yer tekrar ediyordu ve mekanikler çok kısıtlıydı. Umarım bu oyunda oyunun çapı daha genişler ve yepyeni mekanikler gelir.

  • İlk oyun gayet güzeldi.Takipteyiz bakalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 13 Haziran 2021; 22:49:34 >
  • Çok sevindim yakın combat daha fazla olacak gibi.

  • ilk oyundan sonra bir şaheser daha geliyor anlaşılan sabırsızlanıyorum A Plague Tale: Requiem (2022) [PC ANA KONU] 

  • İlk oyun harikaydı. İlk oyunda masumiyet adıyla küçük bir çocuğun masumiyetinin veba salgınının sonuçlarıyla savaşması anlatılıyordu. Her ne kadar biz amicia ile düşmanları yenmeye çalışsakta düşmanları asıl yenen Hugo nun masumiyetiydi. 2022de çıkacak bu oyunada ağıt adını vermişler. Bu ismin oyunda neyi temsil ettiğini ancak ileriki zamanlarda gelecek yeni videolarda veya 2022de oyun çıktığında görebilicez. İlk oyunu ve trailerı düşünce yine harika bir oyun çıkacağından hiç şüphem yok.

  • abla ya da kardeşten biri ölücekmiş gibi duruyor ama bakalım bekliyoruz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk oyun süperdi ancak bunda hikayeyi nasıl devam ettirecekler merak ediyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım grafikleri nasıl olacak oyunun keşke bi gameplay görseydik, Cinematic Trailerda grafikler çok güzel demeyin lütfen oyun bu değil arkadaşlar. Hikayesi yine güzel olur denenecek oyunlardan..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 14 Haziran 2021; 1:4:36 >
  • İlk oyunu 2 kere bitirmiştim hikayesi ve atmosferi güzeldi gerçekten, umarım akışı bozmadan oynanışı geliştirerek devam ederler.

  • İlk oyun harikaydı bu türde ilk oynadığım oyun olduğu için mi bilmiyorum ama bende yeri başkadır her karakter çok iyi yazılmış işlenmiş idi tek eksiği yakın kombatın olmayışı idi ama onunda mantıklı nedenleri var dı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem görsel hem de oyun mekanikleri açısından kendini bir tık daha ileri taşıması gerekiyor bu oyunla. Açıkçası devamının geleceğini hiç düşünmüyordum. Şaşırttı.

  • İlk oyunuyla kalmalıydı, bu oyunun ikincisi olsun istemezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 14 Haziran 2021; 12:1:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika gözüküyor. İstek listenize ekleyin belki TR gelir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk oyunu keyifle oynamıştım. İnsanı etkilemeye başarıyordu. Devam oyunu da umarım aynı çizgide olur. Ana karakterimiz biraz daha sert görünüyor. Lara Croft'un evrimi gibi olacak sanırım.

  • Bir tarafta CGI'yi oyun içi zanneden bir tarafta oyun içini CGI zanneden. Panayır forum panayır.


    Oyun içi bu görüntüler. Aşmış görünüyor.

  • İlk oyun sanat eseriydi, oynayın oynattırın bu seriyi

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.