Şimdi Ara

Telefox 40TD4000FHD İncelemem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle kendim internette yeterli bilgi bulamadığım için babanneme bu tv yi almışken genel bilgi olması amacı ile bu yazıyı yazıyorum. Tv bende olmadığı için gelecek sorulara yanıt vermem mümkün olmayacaktır.

    Malzeme kalitesi ve genel ürün hakkında;

    Ürün awox firmasının yan ürünü belkide şuan üretimi durmuş olabilir sitesi yok. Giriş seviyesi sırf tv ayını izlemek için uygun bir tv. Piyasadaki bir çok ürün gibi full hd adı altında çakma hd ready panel değil tam full hd panel gördüğüm kadarıyla. Malzeme kalitesi benzer seviyede incelediğim dijitsudan daha iyi ayak tasarımı ergonomik olmuş ama kullanılan işletim sistemi menüler falan birebir aynı.

    Görüntü ve ses;

    Tv nin görüntüsü kanal geçiş hızı gayet iyi playstation falan denemedim ama 3 hdmi olması kullanışlı ve panel gerçek FHD olduğu için rahatlıkla oyun oynatacaktır. Renkle film izleyicisi için çok vasat ayarlarla bişey elde etmek mümkün olmayacaktır(kumandadan farklı modlara geçtim hiçbir fark hissetmedim) Hoparlörler tv nin altına yerleştirilmiş bas-tiz gibi bir beklenti olmasın bildiğin kötü ve net değil lakin yaşlılar duyma zorluğu olanlar için gayet yüksek çıkıyor. Ana tv im philips olduğu için ses beni hiiç tatmin etmez ama standart kullanıcı sorun yaşamaz.

    Son olarak çok kısa bir süre babanneme vermeden kanal kurulumu ve çalışır durumdamı kontrol için açtığımdan multi medya deneme şansım olmadı. Uydu kanalları kendinden yüklü geldi ek arama yapmadım. Kumandası ucuz plastik ama tuş takımı güzel. Kısacası giriş seviyesi için yeterli aslında 1000-1200 bandında olması gereken bir ürün ama piyasa malum. Haftasonu kurulum esnasında çektiğim videodan fikir olması için bir kaç dakikalık video eklerim. Marka olarak dijitsudan çok daha güven verdi ve içime sinen bir ürün oldu.

    Telefox 40TD4000FHD İncelemem

    Telefox 40TD4000FHD İncelemem

    https://www.youtube.com/watch?v=5qWvkgw8rd8&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jagatai -- 13 Haziran 2021; 14:26:36 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.