Şimdi Ara

Jaguar xe ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hali hazırda 2015 makyajlı kasa 60.000 km 320i ed kullanıyorum. Aracı alalı 3-4 ay oldu gayet de memnunum.

    Ancak günün birinde (orta-uzun vadede) maddi şartlar el verirse 2015-2016 model bir jaguar xe almak isterim. Son zamanlarda dikkatimi çok çekmeye başladı bu araç. Sahip olduğu 2.0 motor ve 430 torkla performans konusunda da başarılı olacağını düşünüyorum.

    Geçenlerde sırf merakımdan ankaradaki bir galeriye uğradım 2017 modelini inceledim. Gerçekten etkilendim. Sözün özü bu aracı kullanan, bilen, duyan, hakkında fikir sahibi olanlar görüşlerini belirtirse sevinirim.

    F30 ile kıyaslayınca 2. elde Xe'nin epey zayıf olduğunu biliyorum. Ancak bunun dışında mevcut aracımın üzerine 100k eklemem gerekecek gibi xe için. Buna değer mi ? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 11 Haziran 2021; 12:8:9 >



  • Up
  • Fikri olan bir allahın kulu yok mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 11 Haziran 2021; 17:55:46 >
  • Jaguar araçlar cok sorunlu diye biliyorum hatta avrupada listede en sorunlu araç olarak başı çekiyor. Hoş 3.20i ed cok sorunsuz bir araç değil. Benim arkadas 2014 3 kasadan geçecekti biraz araştırınca vazgeçti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: road35

    Jaguar araçlar cok sorunlu diye biliyorum hatta avrupada listede en sorunlu araç olarak başı çekiyor. Hoş 3.20i ed cok sorunsuz bir araç değil. Benim arkadas 2014 3 kasadan geçecekti biraz araştırınca vazgeçti.
    Teşekkürler hocam bu bnm ikinci 320i ed aracım şükür bir sorunla karşılaşmadım ikisinde de şu ana kadar. Acaba ne konuda sorunlu jaguar? Arkadan itişi ve zf şanzumanıyla f30'u andırıyor bazı özellikleri. Malum sitede de fazla ilan yok gerçi. Tercih mi edilmiyor nedir bilemiyorum.

    Olası bir arızada iyi ustası var mıdır, yedek parça sıkıntısı yaşar mıyım, yedek parça fiyatları bmw'den pahalı mıdır, sorular sorular.. bunlar da kafa mı kurcalamıyor değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 11 Haziran 2021; 18:27:42 >
  • 180 lik motor sıkıntılı diye okumuştum bu forumda.Biraz araştırırsanız baya bilgi toplarsınız.
  • 100.000 km olmadan sandik motor takilan 3 tane xe ilani gordum. Bu kadar az satilan bi arabanin 3 tanesinde motor degistiyse ciddi sorun var demektir
  • Hem Xe hem de Xj modellerine bir ara kafam gitti benim de daha önce. Xe şu anki aracımdan daha iyi bir araç değil, sadece heves için almış olacaktım onun için, Xj için de olası bir sorunda işin ehli kimseyi bulamayacağımı düşündüğümden, mevcut aracımdan da fazlasıyla memnun olduğum için vazgeçtim araç değiştirmekten.


    Fakat birçok farklı sorun duyup, okumuştum Jaguar ile ilgili. Özellikle Türkiye gibi bir yerde çok az tercih edilen bir marka olduğundan paranızla rezil olma ihtimaliniz yüksek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.