Şimdi Ara

Türknet Gigafiber Bağlandı : Alışamadım bu çok fazla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün bağlandı ve geldiğinden beri bir görgüsüzlük kapladı beni


    Türknet Gigafiber Bağlandı : Alışamadım bu çok fazla


    https://www.speedtest.net/result/d/590c6d9c-1ebd-4344-aea7-2a8c55c6d06c


    yani hislerimi anlatayım, hala pek gerçekçi gelmiyor bu durum bana, yani 2 gb'nin inmesini bekliyordum ki hani rahat rahat donmadan film izleyeyim,

    şimdi 5 gblik film indiriyorum 1 dakikada mı ne indi


    oyun indireyim diyorum yani inerken acaba oyunda neler yaşayacağım diye düşünemeden oyun iniyor


    bilmiyorum hala olayın pek farkına varamadım, yani tam farkına varacağım sırada indiği için :D neyse yaşayan bilir bu hissi,


    umarım TR'nin her yerine yayılır, cidden herkesin bu hızın tatması, artık hız denen olayın gündemde olmaması gerek








  • 9 sene sonrasını söylüyorsun sen. Türkiye'de her şey kafaya göre yönetildiği için, sistematik bir şekilde iş yapılmadığı için anca.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benizakura kullanıcısına yanıt

    çok iyimser bir tahmin hocam :) 5 maske dağıtamayanlar fiber altyapı döşeyecek Türknet Gigafiber Bağlandı : Alışamadım bu çok fazla 

  • Adamlar bunu 99 liraya veriyorlar, koca yılların superonline'ı senelerce dow/up kotası dayattı, saçma sapan taahhüt uygulamaları çıkardı. Her şey zihniyette bitiyor umarım Turknet gibi küçük ISS'ler yaygınlaşır yoksa bu sömürücüler kanımızı emmeye devam edecekler.

  • Şu bağlantının 99TL olduğunu göründe iyice soğuyorum şu t*rknet'ten. Next level'e fiber götüren t*rknetin inşallah iflasını görürüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 11 Haziran 2021; 8:53:26 >
  • Keyifli kullanımlar dilerim
  • Afachan A kullanıcısına yanıt
    hocam son mesajlarınızı okudum fiyat politikası hakkında kesinlikle haklısınız çok saçma 8 mbps ile 100 mbps kullanan kişinin aynı fiyatı ödemesi ama şu varki ileri tarihlerde bunun bize yarayacığını düşünüyorum çünkü şuan gigafiber bir çok yere dağılma aşamasında istanbul ankara izmir vs türknet eğer çizgisini değiştirmeden bu şekilde fiberini yaymaya devam ederse bir 10 yıl içinde türkiyenin çoğu yerinde yayılmış olur diye düşünüyorum umarım sonu tt gibi olmazda ülke olarak yüksek internet hızlarına kavuşuruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djdy -- 11 Haziran 2021; 17:50:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim benim altyapımın 81 mbps olduğunu söylüyorlar ama 25 alıyorum keşke böyle giga-fiber yerine bizim altyapılarımızı düzenleseler olmaz mı yani ?

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Hocam onlara gerek yok ki özel sektöre bıraksalar hallolucak bana da gigafiber döşeniyor ocak şubat ayından beri pop noktasına kazı izni alamıyorlardk ben şikayet ettim de izin çıktı. Firmalara zorluk çıkmasa 1 yıla değilde 3 5 yıla düzelir. Tabi bunu tt yapsa daha kısalır ama malum kar yatırım yerine dağıtılıyor paydaşlara.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • samcu S kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğiniz gibi durumları ben de çok duydum. Bürokrasiye takılıyormuş genelde yatırımlar. Son bir yılda telekom bizim burda baya çalışıyor inşallah devamı gelir

  • vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışıyorda 100 mb yi 150 TL ye satıyorlar. O kadar fiber çekiyor max 100 mb verebiliyor. Hem pahalı hem fiber e göre yavaş. Upload düşük. Bunu türknet yapabiliyorsa ucuz hızlı tt hayli hayli yapar ama yapmak istemiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belediye nede kazı izni vermediğini sorudum dedi ki altyapıyı bozuyorlar insanlar şikayet ediyormuş sjsjs istanbulda, İzmirde ankarada insanlar şikayet etmiyor bir tek sizin belediyede şikayet ediyor bahaneye bak. Özel sektöre iş yaptırmamak için hep bir bahane uydurıyorlar. 10 15 günlük kazıyı 2 3 ay a yapılır diyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkneti tebrik etmek lazım zamanında kotasız ve taahhütsüz internetle öncü olmuştu şimdi de fiber altyapıdan gigabit interneti adsl internet fiyatına vererek avrupa seviyesine getiriyor Türkiyeyi.


    Avrupada da fiber altyapınız varsa gigabit interneti normal tarifelerin ''ki o normal tarifeler +100 mbps'' 10-20 € fazlasına alıyorsunuz.


    Vdsl varken ve hatat yeni yatırımlarda halen vdsl yapılırken bu hızlar ola ki limitler kaldırılsa bile uzun yıllar hayal olacak gibi.

  • Adamlar bunu 100 liraya veriyor lo diye diye zam yaptıracaksınız giga hızlara 🤣🤣

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • th9 T kullanıcısına yanıt

    Hayır artık hız fark etmeksizin tüm paketler 99 lira

  • Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Teknik ekibimiz kontrollerini tamamlayarak bilgi verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Belki ondan fazla açmışımdır kayıt.

    Hep aynı mesaj tesisat içi arıza ama bende bir yöntem buldum ankastre kutusunun yanında gittim ama hız aynıydı bunu

    destek kaydına yazdım ama ne çare yine aynı cevap.

    Ümidimi sizden kestim artık vallaha açmam artık destek.

  • Yeni destek kaydı oluşturarak kayıt numaranızı ve konu linkini PM üzerinden benimle paylaşabilirseniz bende teknik ekibimiz ile kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • Djdy D kullanıcısına yanıt
    10 yil cok iyimser bir tahmin. Turkcell ne kadar uzun yıllardır fiber yatirimi yapiyor ve suan ulkenin yarisi sehir sayisina bile hizmet veremiyor. Umarim hakli cikarsiniz tabii o ayri.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.