Şimdi Ara

Turknet iyice sapıttı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok uzun zamandır kullanıyorum en başta kullanıcı dostuydu müşteri hizmetleri dışında herşey güzeldi yapa altyapısında 80 mbit indirme 30 mbit yükleme hızı alıyordum aradan geçen bir süre sonra bir anda indirme hızı 47 mbit’e düştü defalarca aradım kontrol ettiler TT kaynaklı sorun sebebiyle alabileceğiniz maksimum hız bu dediler neyse dedik yapacak bir şey yok devam ettik, 3 gün önce hız bir anda 10mbit’e düştü şikayet kaydı açtım burada ki yetkiliyede bildirdim dönüş olarak bölgenizde genel bir düzeltme olmuş ya sizi TT altyapısına alalım yani yapadan çıkaralım yada bu hızdan devam edin dediler peki sorun düzelecekse geçelim ama hız ne olacak dedim verdikleri cevap 80 mbit indirme 35 mbit yükleme yani daha önce TT kaynaklı olarak veremedikleri hız bir anda tekrar yükseldi yalnız tek bir durum var o da TT altyapısına geçtiğiniz için artık telefon hizmetine 3₺ değil 10₺ vereceksiniz yada yalın kullanacaksınız dediler. Buradan şunu anlıyorum Turknet son 1 yıldır kasıtlı olarak benim hızımı düşürmüş ve yalan söylemiş şimdi de bana 3₺ olarak taahhüt ettikleri telefon hizmetini kesmek için yine kasıtlı olarak benim hızımı düşürerek beni yapa altyapısından çıkarıyor anlayacağınız uyanıklık peşinde anlaşılan yavaş yavaş yeni alternatifler bakacağız şimdilik 3 aboneliğim var duruma göre taşımaya başlayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Turknet kasıtlı olarak yapmıyor. TurkTelekom ve TurkNet arasındaki çekişme yüzünden oluyor bu. Siz şimdiye kadar TurkTelekom portu ile Yapa gibi kullanmışsınız. Yoksa 80 down 30 up almak YAPA ile çok zor. Sonra turktelekom bunu farketmiş ve porta el koymuş. Siz de çook uzaktaki eski santral üzerinden gerçek YAPA porta geçirilmişsiniz.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Yapa altyapısının mantığı zaten yüksek download ve uploud değil mi madem TT altyapısına geçince hız artıyor Yapa’nın ne esprisi var ki?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akid kullanıcısına yanıt

    Yapa'ya geçince download düşer upload artar. Ayrıca Yapa'nın ikinci artısı TurkTelekom altyapısından komple kurtulmaktır.

  • yapa altyapısı yönetmelikler gereği santrallere kuruluyor benim anlamadığın tt altyapısında nasıl 30 upload sunuyor santrale yakınmısın yada yakınızda türk telekom ofis mi var burdaki listede size yakın yapa kaç metre mesafedehttps://turk.net/blog/turknet/aktif-altyapi-yapa-donusumlerimiz-hizla-devam-ediyor/

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Djdy D kullanıcısına yanıt

    Daha bağlanmadı vereceklerini de sanmıyorum yıllardır kullanıyoruz bu sene son olacak galiba evimizde kablonet var ona geçeceğiz mecburen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yapa santralimiz üzerinden hizmet verdiğimiz aboneliklerde santral mesafesinin uzaması durumunda hat değerlerinde düşüklük meydana gelebiliyor. Bu gibi durumlarda Vae altyapısına geçişi öneriyoruz. Vae altyapısında ise 100 Mbps'e kadar download, pandemi dolayısıyla 8 Mbps'e upload hızı veriyoruz. Yerleşik operatör altyapısı üzerinden 35 Mbps'e kadar upload hızı vermemiz mümkün değildir.

    Sorun yaşadığınız hizmet numarasını benimle paylaşmanız durumunda arkadaşlarımdan bilgi alarak sizinle paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Benimle konuşan bayan bayağı ukala bir şekilde 80-35mbit şeklinde olacağını söyledi hatta ben emin olmayınca itiraz ettim ve ya 10mbit ile devam edeceksiniz ya vae’ye geçeceksiniz yada iptal edebilirsiniz dedi.


    Devre numarasını mesaj attım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akid kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Gönderdiğiniz mesajı kontrol ederek bilgi vereceğim.
  • Garip bir firmasınız sizden kaynaklı sorun için beni vae’ye geçirdiniz şimdi de paket yükseltmelisiniz diyerek benden ekstra ücret talep ediyorsunuz ayrıca telefon hattımı da kapattırdınız neyse kabul edip işlem yaptırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akid kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ettiğimde Özgür İletişim Ekstra paketine 25.02.2021 tarihinde geçiş yapmışsınız. Telefon başvurunuzu yaptığımızda hata aldık ama bu konuda yerleşik operatör ile yazışma başlattık. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Farklı şikayetten bahsediyorsunuz konuda ki şikayetim başka.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.