Şimdi Ara

İtopya'nın ekran kartı iadesinde gösterdiği adaletsizlik (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
9.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • itopya'nın bu ilk değil ki? forumlarda sürekli yazdık çizdik kimse s..... zamanında. Mousepad aldık defolu çıktı iade için müdür ile yüz yüze görüşüyorum. Adam halen tersliyor, olmaz yapamayız edemeyiz. Neymiş efendim benim defo dediğim şeyden ne olacakmış. Alt tarafı bez parçasıymış. Bez parçasına 500 lira isterken sorun yok ama hakkımızı arayınca sorun oluyor. Monitör aldı abim bi dünya ölü pixel çıktı iadesiyle uğraştık iade yapmadı. Gel değişelim dedi 4 tane kutu açtık hepsi leş. Mecburen 1 tane ölü pixelli olanı kabul ettik. Sırf isim yaptı diye (o da yayıncılara para yedirdiği için) bu firmayı nerelere getirdiniz. Tebrik ediyorum.


    Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun. Onun için herhangi bir şey yazmadım. Yanlış anlaşılma olmasın...

  • Yahu Türkiye teknoloji firmalarından ürün almamak lazım aşırı uyguna gelmedikce. Adamlar dunyanin en kallavi kazigini atiyor adıni inflencer/youtuber koydukları bir kac ne idüğü belirsiz ile kendi reklamlarını yaptırıp. Şu pandemide sunu gordum bu firmaların vatandası opmek icin siraya girmiş malum sahislar ve firmalardan farkı yok. Herturlu vatandaşın ustune binip deh demek için bekliyorlar. Keza itopyanın 3070ti fiyaskosundan da görmüş olduk.

    NOT: Yurtdisi ile baglantisi olmayan firmaları tercih etmeyin. Zira yurtdisinda aga babalarina ulasmak buradaki taşeronlarına ulaşmaktan daha kolay.

    BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xef1ONYX -- 12 Haziran 2021; 12:30:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resmi garantisi olmayan hiç bir ürünü almiyorum açıkçası 1000 TL daha veririm resmi garantili alırım ithalatci garantiler hep sorunlu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bı bitmediniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtopya mağdurları derneğine hoş geldin İtopya'nın ekran kartı iadesinde gösterdiği adaletsizlik İtopya'nın ekran kartı iadesinde gösterdiği adaletsizlik 

  • Garanti demek o an ki değerinin muadili demektir. Mesela benzer olay klimalarda da yaşanıyor. Klima on yıl garantili. 8. yılında bozuluyor. Garantiye başvurunca firma diyor ki onun parçası artık üretilmiyor, üstüne para vererek üst modeli size kakalayabiliriz. 10 yıllık garanti size o parçayı sunacağının teminatıdır. Üretmek zorundadır. Üretemiyorsa, elindeki mevcut klima sistemlerinden sunmak zorundadır. Yani o üst modeli size ücretsiz vermek zorunda. Önemli olan tüketicinin hakkını bilmesi. Üstüne gidin hocam olayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sreylare

    Qp Bilişim, İnventus ve İtopya. Bu tip siteler müşterilerine 3-5 ucuz jest yapıp bugünleri beklemişler anlaşılan, şimdiyse canı yanan yanana. Mağdur edebiyatı yapmayı biliyorlar ama ellerinde onlarca stok kart vardır ve onlar da karta 3 verip 10-15 aldılar. Zor zamanlar geçiren müşterileri mağdur ettikleri için başları fena ağrır umarım.

    İnventus'a güvenirdim o da böyle olduysa yazıklar olsun. Bundan sonra kendileri de karalistemde.

  • Vatan, Teknosa tarzı yerler bunlardan iyidir. Kurumsallık ve büyüme arttıkça müşteri şikayetleri firmalar tarafından daha çok dikkate alınır.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.