Şimdi Ara

UNİTY ASSET store 'dan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba mobil oyun sektörüne büyük ilgim olduğu için öğrenmek için Unity asset store dan para verip bir gamekit aldım.Ancak gamekit i Unity programında nasıl birleştirebileceğimi çözemedim.Gamekitin içerisinde reklam kodlarına kadar var.Lütfen yardımcı olun

    UNİTY ASSET store 'dan


    şimdiden teşekkürler




  • birleştirme derken neyi kastettiğini daha iyi açıklarsan daha iyi yardım alabilirsin. ayrıca nette kafa topu oyunu yapmak ile ilgili videolar var onlardan başlarsan daha iyi öğrenirsin. sonrasında bu kiti çok daha verimli kullanırsın.

  • hsmtn H kullanıcısına yanıt
    UNİTY ASSET store 'dan

    Cevabınız için teşşekkürler.Yani kısacası nasıl apk halini alabilirim oyunun onu merak ediyorum aslında.Bir videoda benim gibi gamekit alıp direk unity de oyunu calıştırdığını görmüştüm o yüzden birleştirme demiştim.

  • unitynin eski versiyonlarında yukarıdaki resimde görülen scene (menu, loading, game ) dosyalarını çift tıkladığında proje açılıyordu. yeni versiyonlarında çift tıkladığında unity hub açılıyor. unity hubdan versiyon seçip devam edebileceğini düşünüyorum. olmazsa eğer unity hubu aç project sekmesinde mavi add butonuna tıkla ve kitin rar dosyasından çıkardığın klasörü seç. eğer doğru klasörü yani projenin ana klasörünü seçtiysen unity bunu proje olarak açar. sonrasında istediğin gibi apk alabilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.