Şimdi Ara

Tek Elde Rahat Kullanılacak Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler


    Halihazırda LG G7 kullanmaktayım fakat büyük olduğu için ve gün içinde sarj etmem gerektiği için yebi bir telefon arayışı içindeyim. Bütçem 6 bin civarı. Baktığım modeller

    ikinci el XS, s20(ısınma ve şarj konusunda endişeliyim),

    S10e (aradığım boyut fakat eskimiş olabilir mi),

    bir de huawei p40 fakat google servisleri sorunlu :(


    Sizin önerebileceğiniz modeller nedir?




  • Huaweileri hiç bakmayın bence.S10e fen değil ama fiyatlandırma çok yüksek değmez.Burda en uygun seçenek s20 gibi duruyor.Bende bir zamanlar G7 kullanıyodum.Kamera ve batarya'dan dolayı satmıştım.

  • bende aynı kriterlerde telefon arıyorum ama iphoneden başka seçenek yok gibi, iphone u pahalı olduğu için düşünmüyorum.

    android'de tek seçenek s10'e (mağaza da denemiştim ve çok beğenmiştim) ama onun fiyatının da iphone'dan farkı yok, eski olmasını falan geçtim eski fiyatlara bulabilsem edinicem bir tane. ikinci ele de sıcak bakmıyorum. xiaomi falan önemli değil alternatif varsa öğrenmek isterim. büyük telefon sevmiyorum kazık gibi cepte taşıması sıkıntı oluyor. mevcut telefonum xz1. 14.8 cm boyu olması lazım o bile büyük bence. firmalar keşke bu compact modelleri üretmeye devam etseydi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 9 Haziran 2021; 14:21:34 >
  • İphone ve s10e harici ufak amiral gemisi yok öyle mi.
    Limit 5 bin.
  • S20 babalar gibi telefon hiçbir sorun yasamazsin al geç
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    O da 15 cm üstü. Hocam bu fiyata da başka alternatif gözükmüyor s20 aldık diyelim onda da ısınma sorunu var deniyor? Fiyatı da o yüzden düştü sanırım.

  • Yaw o paraya s20 alıyorsun daha ötesi yok üç beş derece fazla ısınsa ne olacak, overclock rekor denemeleri yapıyor sanki millet telefonda ısındı kem küm telefon kasılmıyorsa banane üç beş dereceden. Mağazada dene ben s20 nin eline büyük geleceğini sanmıyorum elin çok küçük değilse, ben s10+ kullanıyorum elim orta boy s20 olsa elim çok rahat uzanır her yerine, o paraya s20 den başka telefon hiç bakmazdım bile zaten, mağazada dene bak boyutu uygun gelirse al geç 6bin lira s20 duyunca zaten benim bile alasım geldi, ihtiyacım olsa başka telefona bakmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 13 Haziran 2021; 16:9:8 >
  • elden yana değil sıkıntım, telefonun cebinde kazık gibi duruyor 15cm+ telefonlar. xz1 var 14.8 cm o da büyük. s10e tam istediğim gibi de o da 6+ olmuş. s20 5 küsüre varken s10e o paraya aşırı saçma oluyor.

  • flypow3r kullanıcısına yanıt

    Şu muhabbeti de anlayamadım gitti, kardeşim cebindeki telefonun duruşunu ne yapıyorsunuz anlamıyorum, nasıl duruyorsa dursun cebindeki görüntüye kadar takılıyor musun gerçekten? Boşversene birazcık ya, kendin için mi yoksa kot pantolonun cebi için mi taşıyorsun telefonu. Hayatımda hiç şu düşünceye girmedim yanlış anlama ondan garip geliyor, ilk note çıktığında daha ilk büyük telefondu tablet gibi o zamanlar tabi kimse alışık değil tablet mi koydun cebine diyorlardı da yine umrumda değildi, hadi şuan yıl olmuş 2022 ufacık kızların daracık kotlarında iphone pro max. Takılmayın bu kadar, ben sadece denize girerken bazı mayolarımda düşecek gibi oluyor diye korkuyorum genelde elde taşıyorum bu kadar basit


    Ayrıca s20 kazık gibi bir telefon değil ki zaten cebe girince kazığa dönüşsün. Bu olmuyorsa iPhone mini bakın hocam ne diyeyim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 17 Haziran 2021; 3:45:47 >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt

    ne dolmuşsun be hocam. :)

    doğru sene 2022 olmuş kızlar arka cepte hayvan gibi telefonlar taşıyorlar da bende eski kafalılık var biraz.

    yanlış anlaşılacak birşey yok, benim sitemim iphone harici ufak boy alternatifinin olmamasına. demek ki talep yok yapacak bişey yok malesef.

    ama büyük boy istemememin sebepleri;

    telefonu kot pantolonu ön cebinde taşıyorum, büyük durması ve orada iz yapması hoşuma gitmiyor, malum skinny giyiyoruz. o konuda eski kafalı olamadık. :)

    sonra ayakkabı bağlamaya eğiliyorum, telefon kasılıyor cebimde gacırt gucurt.

    yıllardır 5.2 den büyük ekran kullanmadım, bir an bile daha büyük ekran aramadım, ki xz1 kullandığımı düşünürsek, şimdi s10e var 5.8 inç ekranı xz1'den çok daha ufak boyutlara sığdırmış. bende diyorum ki keşke herkes benim gibi düşünse de firmalar bu boyutlarda çeşitliliği artırsa. iphone alacağım ios deneyimlemek güzel olur, ancak fiyatlar cep yakıyor. baktım olmuyor mecbur alıcaz. 12 mini çok ufak, 11 pro veya 12 boyutları ideal. xiaomi bile se yapıyor onu da türkiye ye getirmiyor.





  • flypow3r kullanıcısına yanıt

    Dolmak deneyelim de, biz erkek adamlar elimize göre telefon ararken kadınların ellerinin iki katı pro max hayalleri falan bilemedim. Neyse benim de dediğim yere varıyor aslında, iPhone mini serisi gerçekten ufak. Bir erkek için iPhone 11/12 veya s20 vs. fazlasıyla ideal boyutta. O yüzden zaten özellikle mağazada deneyin diyorum, telefonları şuan cm veya inç olarak karşılaştırmak yanlış çünkü sizin eski kullandığınız Compact telefonun aynı boyutta çok daha fazla görüntüsünü sunuyor cihazlar ekran oranlarından dolayı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 18 Haziran 2021; 1:6:11 >
  • N11 deki, teşhir & outlet telefonculardan telefon alan oldu mu acaba?
    S10e 4 bine kadar bulunabiliyor.

    Edit: bir anlık düşünceydi, vazgeçildi. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flypow3r -- 20 Haziran 2021; 13:59:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.