Şimdi Ara

2017 corolla dizel otomatik nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hali hazırda megane 2 aracım var arkadaşlar üzerine ekleyip dizel otomatik bir araç almak istedim. 200 e kadar baktım. Dün tanıdıktan 2017 coralla denk geldi 2017 makyajlı kasa 95 Bin civarı km. Değişen yok 3 parça boya var hasar kaydı boyalar ile tutarlı serviste yapılmış 7 bin parça parça. Aslında aklımda olan bir araç değildi babamda dizel otomatik auris var vitesini beğenmiyordum ama bir süre kullanınca alışmıştım. Neyse 165 e anlaştık. Aracın ilanı yok ilana konulmamıştı henüz. Ne dersiniz araç hakkında.




  • Arkadasta 2015i var ona gore yorumlayayim.

    Geniş araba. Hele benim Focusun yaninda yayla gibi arka taraf.
    Az yakıyor.
    Yol sesini alır. Vites geçişleri sarsintili. Direksiyon hissiz.
    Periyodik bakım 10 binde.
    Konsol demode hele direksiyondaki tuşlar kaba saba.

    Corollayi begeniyorsan alınabilir.
  • Corolla dizel motoru bindiğim en sessiz motor. 1.4d4 motorunda cevrem de çok yağ eksiltme şikayeti duyuyorum arkadaşlardan kronik gibi bir şey olmuş zaten hepsi manual di otomatik şanzımanı için bir yorumum yok yol sesi güzel alıyor. Yakıtı iyi lakin bana pek 1.5dci gibi asılıyor gibide gelmedi açıkcası ivmelenme noktasında pek güçlü bir motor değil ki ömrü kısa sürdü tedavülden kalktı. Ben olsam dizelci isem pek japon grubuna girmezdim. Lpg takıp bincem dersen tamam. Yol sesi bolca alır 66-68 desibel lastik kullanmak lazım
  • Dizel corolla otomatiği geçişleri hissettiriyor. Benzinli otomatik kadar seri değil ayrıca.

    200 bin bütçe varsa 2019 benzinli otomatik almak daha mantıklı. çok biniliyorsa lpg taktırılır.

    Hem daha konforlu güncel kasa olur hem daha sorunsuz konforlu şanzıman almış olursun.

    Ben 2016sından 2019a geçtim önceki kasayı hiç aramıyorum. O paraları 2017ye vermek mantıklı değil.


    Sadece dizel otomatik kriteriniz varsa focus 1.5 dizel otomatik o sınıfta en iyisi. Hem vites hemde motor olarak.

  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam Direksiyon kötü gerçekten önceki kasa direksiyonu daha iyiydi. Gögüste ufak birkaç iyileşme var ama 2015e göre ekran büyümüş ve dokunmatik. Deri detaylar fena durmuyor.

  • İki yil kullandim, %80 istanbul trafigi%20 uzun yol , ortalama tuketim 5 litre. Onun disinda cok fazla artilari olan bir arac degil, hiz sabitleme, multimedia da yoktu. Sanziman da iyi degil, kulakciklar var ama ben kullanmayi pek beceremiyordum.

    165 bin fena fiyat degil bence, advance paket ise gayet uygun, touch ise de fena degil..
  • Kozsar K kullanıcısına yanıt

    Touch paket hocam araç. Advance olsaydı iyiydi gerçekten. Bu Touch modellere en azından çıkma bile olsa çelik Jant takmak lazım. Kapak jant aracı çok kötü gösteriyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: educationist

    Touch paket hocam araç. Advance olsaydı iyiydi gerçekten. Bu Touch modellere en azından çıkma bile olsa çelik Jant takmak lazım. Kapak jant aracı çok kötü gösteriyor.

    dizel corolla tutulan bir araç değil, zaten devamı gelmeyen bir motor var öylesine bizde de dizel var demek için yapmışlar gibi. ayrıca mmt şanzıman konforsuz ve sorun çıkarmaya meyilli yarı-otomatik bir ünite.


    165 ona verene kadar J kasa Astra sedan 1.6 dizel-otomatik bakın 136bg'lik ünite. şanzımanda tam otomatik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 6 Haziran 2021; 11:59:2 >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt

    Evt hocam şanzıman diğerlerine göre pek konforlu değil. Babamda var aslında auris dizel otomatik tatillerde epey kullandım bir süre sonra alıştım şanzımana onu çok dert etmedim birde 2017 lerde iyileştirme var dediler bu corallayı test ettiğimde bana da daha iyi geldi şanzıman ama yol koşullarından da olabilir bilmiyorum.

  • Uzun yillar keyifle binilecek bir arac degil ama yeterli diyebilirim. Benim icin gecis donemi gibi olmustu, acil ihtiyac olursa rahat satabilecegim icin tercih etmistim.

    Bence siz de masrafa girmeyin cok, tahminim 1 seneye siz de degistirmek isteyebilirsiniz. Sonucta piyasasi olan ortalama beklentileri karsilayan bir arac.

    Hayirlisi olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: educationist

    Evt hocam şanzıman diğerlerine göre pek konforlu değil. Babamda var aslında auris dizel otomatik tatillerde epey kullandım bir süre sonra alıştım şanzımana onu çok dert etmedim birde 2017 lerde iyileştirme var dediler bu corallayı test ettiğimde bana da daha iyi geldi şanzıman ama yol koşullarından da olabilir bilmiyorum.

    hocam o bütçelerde daha performanslı 1.6 dizel üniteler varken Toyota gerçekten dizel motor ve şanzıman olarak çok hantal kalıyor. tercih sizin elbette ama 1.4 dizelinde senelik MTV'si aynı. handikapı fazla ve bence hiçbir avantajı yok Toyota dizel tarafında.


    ayrıca Toyota 1.4 dizel özelinde zamanında motorun aşırı yağ eksiltmesi ve intercooler değişimi gibi sorunlarla geri çağırma yapılmıştı. hani bir reno 1.5dci yada fiat 1.3mjet gibi sorunsuz bir ünite degil bunlar.


    https://www.google.com/search?q=toyota+1.4+dizel+geri+%C3%A7a%C4%9F%C4%B1rma&oq=toyota+1.4+dizel+geri+%C3%A7a%C4%9F%C4%B1rma&aqs=chrome..69i57j0i333.34102j0j7&client=ms-android-meizu&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 6 Haziran 2021; 12:25:28 >
  • Dizel otomatik 508 alınmaz mı o fiyatlara ?
  • Aracı aldım arkadaşlar bir haftadır kullanıyorum gayet memnunum kendime göre doğru bir karar oldu. Vites geçişleri silkeleme yapıyor bunu biliyorumdum babamda 2013 auris var ama ona göre epey iyi geldi güncelleme yapıldığı söyleniyor toyota forumlarında. İçi geniş. Süspansiyonlar yumuşak, araçta trim sesi yok. Olumsuz olarak donanım zayıf, yakıt 1.5 dci Manuele göre biraz fazla. Altı yere yakınmış bunu bilmiyordum megane 2 den sonra bir iki kere vurdum şimdi daha dikkatli geçiyorum.
  • Baya boş
  • educationist E kullanıcısına yanıt

    Hayirli olsun, iyi gunlerde binin.


    ben uzun yillardir corolla araclara biniyorum altini vurmadigim olmadi ama hic birinde sorun ariza olmadi icinizi ferah tutun..

  • FOCUSSTYLE kullanıcısına yanıt

    Boş gerçekten bir iki şey olabilirdi en azından güzel bir ekran koymuşlar 7 inch, navigasyon yüklü değil ve yüklenmiyor.

  • Kozsar K kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam.

  • bir dönem kullandım bu aracı. 2017 model ve touch paket idi. öncelikle koltuklar çok kötü geliyordu bana. rahat edemiyordum. Aracın içindeki malzemelerin kalitesi de epey düşüktü. Motor yeterli diyebilirim ancak o şanzıman yok mu o şanzıman.... Gerçekten can sıkan cinstendi. Hiç alışamadım. İç mekanı aile için bile geniş , bagaj da güzeldi. Bagaj- iç mekan- az yakıt- sorunsuzluk istenirse alınır. Ancak kalite, performans, konfor istenirse uzak durmak lazım.

  • Corolla alacaksan yeni kasa 1.6 almalısın.Bütcem yok dersen eski kasanin benzinlisini alip lpg ile binmelisin.illa dizel alacaksan corollaya bakma, megandan devam edebilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.