Şimdi Ara

Samsung Galaxy Book Go satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Book Go satışa çıkıyor



    Samsung’un bir süre önce lanse ettiği yeni ARM işlemcili ultra hafif dizüstü bilgisayarı Galaxy Book Go satışa çıkmaya hazırlanıyor. Yonga setine göre 4G ve 5G versiyonlar şeklinde seçenekler sunuluyor. 



    Galaxy Book Go özellikleri ve fiyatı



    Galaxy Book Go modeli geleneksel tasarıma sadık kalıyor ancak Mil-810G askeri standardı ile 1.2 metreden düşmelere ve darbelere karşı dayanıklı. 1.39Kg ağırlığa sahip olan modelin kasası toz da geçirmiyor. 



    Ayrıca Bkz.Güneş ışığının %98'ini yansıtan "en beyaz boya" geliştirildi: Klimadan iyi soğutabilir



    14 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan model 8nm sürecindeki Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2 yonga setinden güç alıyor ve bu sayede fansız bir yapı barındırıyor. 4GB/8GB RAM bellek yanında 64GB/128GB depolama sunulmuş. 



    42.3Whr bataryası ile 18 saate kadar kullanım süresi sunan modelde iki adet USB girişi, SIM yuvası, microSD kartı gibi ayrıntılar mevcut. Galaxy Book Go modeli 349 Avro başlangıç fiyat etiketine sahip. Performansa oynayan Snapdragon 8cx Gen 2 yonga setine sahip Galaxy Book 5G ise 449 Avro seviyesinden satışa çıkacak. 

     




    Kaynak:https://www.engadget.com/samsung-galaxy-book-go-5g-040942996.html



  • 1.39Kg artık ultra hafif sınıfı sayılmaz ama M1 karşısında bu tip ürünlerin çıktığını görmek güzel. RISC mimasi önündeki en büyük engel olan Microsoft biraz yola gelirse piyasa açısından büyük değişimler ve ilerlemeler görebiliriz.

  • M1 e rakip olacağını sanmıyorum ama görücez

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türkiyeye gelmiyor ki ! Ki gelse bile stokları hemen bitiyor. Bizde başka alternatiflere yöneliriz. Cihaz eğer piyasaya çıkış fiyatı rekabetçi olabilirse düşünülebilir.

  • bu sadece go sürümüydü siz bide samsung book pro 360 ı görün o zaman karşılaştırn appla

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.