Şimdi Ara

Tv mi monitör mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Series S için ViewSonic VX3276-2K-MHD 32 inç lik monitör mü daha mantıklı olur olur yoksa vestelin 43u9500 4k (hdr10 var) tvsi mi iyi olur benim için önemli olan görüntü güzel olsun konsolda hdr deneyimim hiç olmadı sırf hdr olsun diye bu tv yi buldum sizce çok fayda sağlıyacak birşey mi bu hdr. Çıkabileceğim max bütçe 3500 konuyu yanlış yere açtın diyip başka yere taşımayın lütfen başka yerlerde cevap veren yok. Bugün alacağım kesin İnternet alışverişi yapmıyorum alacağım yerler vatan media teknosa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Series S Fullhd-bazı oyunlarda 2k gösteren bir cihaz. Hdr tabi ki güzel bir dinamik kontrast sunuyor ama bu tarz ucuz cihazlarda o verdiği deneyimin yakınından, uzağından geçemezsiniz. Ama gördüğüm kadarıyla dolby vision sertifikası almış. Çokta kötü bir geçişe sahip olmadığını düşünüyorum o televizyonun.


    4k olması fullhd-2k oyunları upscale yapacağı anlamına geliyor. Bazı insanlar bu durumdan aşırı rahatsız oluyor, bazıları normal karşılıyorlar.


    Özetle Çoklu kullanım ve rekabetçi oyun oynamam diyorsanız televizyon almak üzmez ama gecikmeye önem verirseniz o monitör ön plana çıkıyor.


    Televizyonlar hakkında pek bir bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım.


    Bende 2k 144 monitör ararken cihaz nasıl olsa güçsüz diyerekten Msi g24c4 24inç fullhd 144hz monitör aldım. Memnunum.

  • 24 inc 1080 p 144 hz 1ms monitör işini gorur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne vesteli ya git adam akilli monitor al oyna

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips,Samsung,LG gibi iyi panelli ve güzel özellikleri olan TV alamayacaksan hiç alma monitör al geç bence. tabi hep hikaye oynuyor ve büyük ekran seviyorsan Grundig TV lerin panelleri f/p olarak iyidir vestele falan bulaşma ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.