Şimdi Ara

Bisiklet önerisi yapabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 23 yaşındayım. 188 boy, 93 kiloya sahibim. Spor amaçlı haftanın 2-3 günü bisiklet sürmek istiyorum. Hemde keyif aldığım bir aktivite. Ama bisiklet tiplerinden, markalarından vesaire hiç anlamıyorum. Bisikleti genel olarak sahilde bisiklet yollarında asfaltta yani şehir içi kullanacağım. Boyuma kilo uygun bir şey olursa çok güzel olur. Birde bu bisikletin oturduğumuz kısmı var ya, orası genelde bindiğim bisikletlerde çok ağrı yapıyor ve rahatsızlık veriyor. Yani açıkçası en önem verdiğim şeylerden biri bu. İkinci el bulabilirsem alabilirim. Bütçem 1000 TL. Öneri yapabilirseniz çok mutlu olurum. İyi forumlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirzaloglu -- 1 Haziran 2021; 22:5:34 >



  • 1000 tl ye kadar olan bisikletler için öneri gerekmez. Bisikletçiye gidin, yada netten bakın. Tip ve renk olarak sizi bir anda cezbeden hangisi ise onu alın.

  • En kötü seleye bile vücut zamanla alışır. Sıkıntı etmeyin. Bütçenizi artırmanızı öneririm. Bisiklet deyip geçmeyin, ucuza kaçmayın. Kadro boyuna da dikkat.

  • Yorumlariniz icin tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir bisikleti alın. Amortisörsüz ve disk frensiz olsun. Selesini ancak kullandıktan sonra değiştirip değiştirmeyeceğinize karar verirsiniz. Selelerin rahatsız etmesinin sebebi bisikletin vücuda göre iyi ayarlanmamış olmasındandır. Bisikletçiye bisikleti vücudunuza göre ayarlamasını söyleyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.