Şimdi Ara

Polis tarafından el konulan pc ve telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese hayırlı günler

    Perşembe sabah 5gibi eşli operasyon ile evime polis girip pc kasasını almış. Ben işten geldiğimde benide aldılar. Organize suç örgütünde adım geçiyormuş. Olay bu örgütün benim kimlik resmini ele geçirmesiyle 2019 yılında başlamış. Kargo alımları kartsız işlem para yatırmalar, internet üzerinden alışveriş, ve bir çok işlem var bu hafta ağır ceza mahkemesine çıkacaklar. Ben kamera kayıtları karşısına o tarihlerde orada olmadığımı kimlik bilgilerimle oynama, vesikalık fotoğraf üzerinde shop işlemleri bariz belli bunları belgeli ve delil koyarak beyan edip ifadeden sonra çıkarıldım. Allah kimseyi düşürmesin o kareye. Aldıkları pc ve telefon akıbeti ne olur sizce ben temizim herhangi bişey çıkması imkansız. Bu süreç nasıl işler bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Up

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece kimlik resmi ele geçmesiyle bunlar olmaz öncelikle fiziki takibe alınırsın sonra operasyon için savcılıktan izin alınıp baskın düzenlenir yinede belirttiğin olayda şüphe var. Eğer suçsuz isen savcılıkta koğuşturmaya yer olmadığına karar verilir. Karara istinaden savcılığın talimatıyla eğer incelemesi bittiyse emanetini alabilirsin. Eğer mahkemeye sevk edildiysen ürünlerin incelemesi bitti ise savcılıktan sana yazı gelir ürünlerini bu yazıya istinaden alırsın emniyetten yada savcılıktan alırsın incelemesi bitince nereye teslim edildiyse gelen yazıda bildirir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 1 Haziran 2021; 21:31:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nevzat.Yildiz N kullanıcısına yanıt
    Hocam bende olamaz dedim imkansız dedim ama ifadeye girene kadar. Şok oldum bu kadar olay nasıl oluyor aklım almadı. Kendi telefonumla kimliğin arkalı önlü resmini çekmiştim o sene içerisinde net hatırlıyorum. O fotoğraf direk ellerine geçmiş. Ondan sonrası zincir halinde hâla olayın şokundayım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.