Şimdi Ara

telefon tutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, geçtigimiz haftalarda benzer bir konu açılmıştı. Ancak onu bulamadım. Sorunsuz bir araç içi telefon tutucu tavsiyeniz var mı? max 200tl bütçe ile almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şiddetle tavsiye ederim. Son fiyatından haberim yok ama onca çukurdan girdim çıktım telefonu henüz düşürmeyi bırak hareket dahi ettirmedi.
    telefon tutucu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 den 15 liraya piranha mıknatıslı aldım. Çok guzelc çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lojistisyoner L kullanıcısına yanıt
    hocam bunların cihaza manyetik etkisi olmuyor mu?

    bende şu şekilden tutacak var.
    indirime girmiş hatta 15₺.

    telefon tutucu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ızgaraya takılı olanlar kışın ısıtmayı açtığınızda tlfnun ısısını artırmaz mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mıknatısın cihaza olumsuz etkisi yok mu ? Netice de telefonlar elektronik ürün... Mıknatıs teması ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barracud@

    https://www.hepsiburada.com/spigen-kuel-ap12t-tum-cihazlara-uyumlu-arac-tutucu-universal-black---000cg20917-p-HBV00000394HK?magaza=Hepsiburada

    Spigen candır paraya kıyarsın ama bir kez alırsın....

    telefon tutucu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • O kadar detaya takılmıyorum arkadaşlar. Ona kalırsak telefon şarjda iken kullanmayın, telefonu şarjı %25 in altına inmeden şarja takın vb. öneriler de var ben şahsım çoğuna uymuyorum yada bazen uyamıyorum. O yüzden mıknatıs telefona etki eder etmez bir fikrim yok ama yapan kişilerde düşünmüştür diye düşünüyorum. Isınma konusu evet ısısını yükseltiyor ama harıl harıl kaloriferi açmazsanız bir problem olacağını sanmıyorum. Şuan klimayı açtığımda buz gibi olduğu gerçeğini inkar edemem. Birde bu tutacakların en önemli özelliği yada artısı bence estetikliği diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lojistisyoner -- 30 Mayıs 2021; 21:57:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • websosyal kullanıcısına yanıt

    Ben de satın alırken bunu merak edip araştırmıştım. Mıknatısın telefona zarar verdiği yazmıyor hiçbir yerde. Sadece mıknatısla temas halindeyken geçici olarak bazı telefon modellerinde jiroskop ya da pusulanın sağlıklı çalışmayacağı yazıyordu.


    Ayrıca yıllardır mıknatısla kullanıyorum, hiç sorun çıkmadı.

  • Spigen telefon tutucu  


    mıknatıslı modeller kibar zarif duruyor

    tutturmalı olanlar çok itici bir görüntü yaratıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCandlesss

    Şu ızgaraya takılı olanlar kışın ısıtmayı açtığınızda tlfnun ısısını artırmaz mı

    O ızgarayı kapatırsınız olur biter.


    Yalnız bende bir G4 vardı, çok güzel telefondu ama çok da sorunlu aletti. Bir yaz zamanı klima açık telefondan da navigasyon açık. Izgaraya takılı dediğiniz gibi, arabada klima da açık ve normal zamanlarda 22 derecede kullandığım klima 18'de bile soğutamıyor. İçimden klima masrafı çıktı diye söyleniyorum. Sonra varacağım yere vardım, telefonu tutacaktan aldım, bir kaç saniye sonra buz gibi havayı hissetmeye başladım. Telefon ise sadece "ılıktı". Sanırım klimanın tüm soğutma çabasına karşı arabanın içini ısıtmış. telefon tutucu  





  • Hocam mıknatıslı modelleri önermiyorum, ani frende ne olacağı bilinmez ayrıca aracın takılan muzuluna da zarar verebiliyor.


    Benim kullandığım ise alalı yıllar oldu, ilk Note 8 varken almıştım , S9 Plus da da kullandım ve şu an S10 Plus ile kullanıyorum yaklaşık 4 senedir bende kondisyonu, kalitesi ilk gün ki gibi düzeyde araç kapalı otoparkta durmamasına rağmen, o kadar güneş yedi yani :) Ama bulabilir misiniz bilmiyorum. Tutucu aparatla birlikte aldığım şarj cihazını da öneririm. Kutularının üstünde yazanları yazıyorum ;


    Samsung Vehicle Dock - EE-V200SABEGWW


    Samsung Dual-Port Adaptive Fast Charging Vehicle Charger – EP-LN920BBEGWW




    Markasının Samsung olmasına takılmayın, Apple iPhone 6S Plus ve HTC One M7 takmışlığım da var. Ayrıca 6000mah bataryası sebebiyle ağır bir cihaz olan Samsung M31s'de de hiç bir problem yaşamadım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 30 Mayıs 2021; 22:40:55 >
  • https://www.hepsiburada.com/spigen-kuel-click-r-tum-cihazlara-uyumlu-arac-tutucu-universal-000cp26265-p-HBV00000MEFO8?magaza=Hepsiburada

    12 Kasım 2020'de 54.90'a almışım sipariş geçmişinden baktım. Aldığımdan beri kullanıyorum çok memnunum. Alırken araştırma yapmıştım, mıknatıslılar için telefonun manyetiğini bozar dediler, cama yapışanlar için güneş görünce vantuzu gevşer düşer dediler, en iyisi budur diye bunu aldım. Telefonu ittirince tık diye kolları kapanıyor sıkıyor telefonu. Kesinlikle düşme kayma vs. olmuyor, baya sıkı tutuyor çünkü.

    Ana menfeze taktığım için kışın kaloriferi açınca telefona sıkıntı olur diye kapatmıştım, hala da kapalı duruyor. Bu tutacakların kötü yanı da telefonu taktığın menfezi kullanamıyorsun. Belki kullanılır ama direkt sıcak ya da soğuk havanın telefon için sıkıntılı olacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.hepsiburada.com/dreamcar-0146001-miknatisli-telefon-tutucu-vantuzlu-ayarli-kollu-p-HBV00000O0WB7?magaza=dreamcar&dreambike


    Linkteki ürünü kullanıyorum. Aracım klasik binek araçlardan ziyada daha sert amortisörlü spor araba daha çok titreşerek giden bir araç buna rağmen telefon 1 kere dahi düşmedi.


    Bu tarz mıknatıslı ürünlerin havalandırma menfezlerine takılanları da mevcut bu ürünler menfezlerin kanatçıkların kırılmasına sebebiyet verdiğinden cama yapışanını tercih ediyorum daha sağlıklı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 31 Mayıs 2021; 0:12:13 >




  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Bu görüş açınızı kapatır o yüzden kötü bir seçenek bence

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spigen Kuel Click R modelini tavsiye ederim. Ayrıca bazen Bim ve A101'de satılan 5-10TL'lik tutucudan da çok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta linkteki ürünü aldım, çok memnunum şimdilik.

    https://mobil.akilliphone.com/incele/baseus-magnetic-iphone-icin-miknatisli-cep-telefonu-arac-tutucu-104563

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta araç içi kokusuyla beraber kargo bedavaya gelsin diye 7 liraya kaydırmaz ped aldım, 90 derece dik duran bir yerine yapıştırdım aracın, telefonu dik konumda bile ne kasisten sert geçişte, ne bozuk yolda ne de sert dönüşlerde salmıyor. Bilmiyorum zaman geçtikçe etkisi ne derece kaybolacaktır ama 1 haftalık yoğun kullanımda bile sorun teşkil etmedi.

  • https://www.n11.com/aksesuar-ve-tuning/telefon-ve-tablet-aksesuarlari/telefon-tutucu?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


    bende bunu aldım kullanıyorum. telin arkasına yapışan paslanmaz parçayı aşırı sağlam tutuyor ve bırakmayacak gibi oluyor bazen. diğerleri nasıl bilmiyorum ama ço kullanışlı diyemem ama tutuyor. kibar bi şey

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.