Şimdi Ara

window 7 hoş geldiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar msi ge60 120 gb msta ssd 16 gb ram uefisiz win7 yüklü bilgisayarımda son bir iki gündür hoş geldin ekranında bekleme sonrasında siyah ekran imleç çıkıyor öyle bekliyor ctrl alt delete ile görev yöneticisini açıp yeni görev explorer.exe yi çalıştırıyorum biraz bekliyor sonra açılıyor ve windows açılma sesi yeni geliyor ardından windows gezgini açılıyor. Böyle değildi autorun virusleri falan tarattırdım internette araştırdım yok harici vga monitör kullanıyorum ama hiç böyle olmamıştı normal kendi ekranında bile aynı chkdsk sfc/scannow yaptım ama hala aynı yani başlatmayı yavaşlatan birşey var ama anlamadım sistem geri yükleme noktam az olduğu için onu da yapamadım f8 ile bilgisayarı onarına basınca hata veriyor ne yapacağımı şaşırdım yani ssd olan ve eskiden hiç bir problem olmayan sisteme birşey oldu yardım ederseniz çok sevinirim




  • yardım

  • bilen yokmu

  • up

  • Pek yardımımım dokunmayacak size ama windows 7 kronik sorunlarından biridir bu. Benimde zamanında başıma çok gelmişti. Sorunun çözümü neredeyse yok gibi. Format attıktan sonra eski haline dönüyor ama kullandıkça program yükleyip kaldırdıkça sorun yine nüksediyor genelde. Bir çok sitede bende zamanında çok çözüm yolu aradım ama ne yazık ki yok gibi.


    Ama yine de açılışta çalışan programları bir kontrol edin. Gereksiz olanları kapatın. Arama'ya msconfig yazın. Hizmetler kısmında tüm microsoft hizmetlerini gizle dedikten sonra kalan hizmetleri kontrol edip gereksiz olanları devre dışı bırakın. Sonra tekrar sistemi başlatın. Sorun devam ediyor mu kontrol edin.


    Pek çözüleceğini sanmıyorum ama denemenizde fayda var.


    Kolay gelsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.