Şimdi Ara

El Cid (2020 - ) - Amazon Prime Video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • El Cid olarak tanınanın Rodrigo Diaz de Vivar'ın hayat hikayesini anlatan, 11. yüzyıl İspanyasında geçen şahane bir orta çağ dizisi. Düşük cgi, net çekimler, fena olmayan oyunculuklar ve sakız gibi uzatılmadan 5 bölümde anlatılan ilk sezon hikayesiyle muhakkak göz atılması lazım. İkinci sezonu da bu yıl içinde yayınlanacak. Dizinin başrolünde ise La Casa de Papel dizisindeki Denver rolüyle ünlenen Jaime Lorente var.




  • İkinci sezon yayınlandı.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    ayıptır sorması türkçe altyazılar nerde? ben seyretmiştim 1.sezonu altyazılı çıktığında.

  • Puanı niye düşük acaba hocam?


    Yorumlara baktımda ya muhteşem diyip 9-10 vermişler yada çok kötü diyip 2-3 puan vermişler.


    Pek ortası yok

  • nemoberk N kullanıcısına yanıt

    Altyazılar benim indirdiğim sürümlerin içinde gömülü gelmişti. Baktım şimdi de cidden hiçbir yerde harici altyazı yok. Ya Prime üzerinden, ya da gömülü altyazının olduğu sürüm üzerinden izlemek gerekiyor. İşi bilen birisi altyazıları çıkarıp paylaşırsa iş değişir. Bunu yapabilen kişiler var.


    Dizinin puanları bence de düşük. Bütçe ve prodüksiyon anlamında fazlaca bir şey vaat etmese de, döneminin parçalı yapısını çok güzel anlatıyor. Üç kralın olduğu, müslümanların vassal statüsünde bulunduğu karmaşık bir İberya coğrafyası. Dizinin dallanıp budaklanmadan beş bölümlük sezonlarla hikayesini anlatması, net çekimleri, ortalama üstü oyunculukları ve zaten pek fazla örneği olmayan erken dönem orta çağ atmosferiyle puanlaması en azından 7.5 - 8 bandında olmalı. Yalnız bu Prime dizilerinin laneti midir nedir genelde bir düşük oluyor puanları. Ana akımın dışında işler yapıyorlar genelde ve tepki çekiyorlar. Papel'deki Denver'ı görüp diziye başlayan, sonra bu nedir ya deyip 1 puanı basan çok kişi vardır adım gibi eminim. Puanlama yüzünden şüphesi olanlar önyargıya kapılmasın ve bir göz atsın.





  • Başrol olarak bula bula Denver'i bulmuşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.