Şimdi Ara

Lenovo Yoga Pad Pro 13 harici ekran olabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenovo Yoga Pad Pro 13 harici ekran olabiliyor



    Lenovo’nun iddialı özelliklerle donattığı yeni Yoga tablet modeli bu hafta tanıtıldı. Gerek donanım olsun gerekse de ses kalitesi olsun Lenovo Yoga Pad Pro 13 pazarda kendisine iyi bir yer edinebilir. 



    Lenovo Yoga Pad Pro 13 fiyatı ve özellikleri



    Lenovo Yoga Pad Pro 13 modeli 13 inçlik LTPS LCD ekranında 2160x1350 piksel çözünürlük sunuyor. SRGB renk uzayının tamamını kapsayan ekranda HDR10 ve Dolby Vision desteği yer alıyor. Maksimum parlaklık ise 400 nit seviyelerine çıkıyor. Ekran 4096 baskı hassasiyeti ile kalem kullanımına uygun.



    Ayrıca Bkz.Steam'de Capcom oyunlarına büyük indirimler



    Geleneksel Yoga tasarımını kullanan tablette alt stand silindiri oldukça yetenekli. JBL imzalı toplamda 9W gücünde 4 hoparlör ve 5 santimetrekare ses odaları buraya sığdırılmış. Ayrıca bir kulp ile tersine asmak mümkün. Yine micro HDMI girişi sayesinde harici ekran olarak da kullanılabiliyor. 



    Snapdragon 870 yonga setinden güç alan modelde 8GB LPDDR5 RAM bellek ve 256GB UFS 3.0 depolama belleği yer alıyor. 10200mAh kapasiteli batarya Quick Charge 4 ile desteklenirken USB 3.1 Tip-C ve WiFi 6 bağlantıları mevcut. Tek bir 8MP kamera ve 3D ToF sensör ile donatılan Lenovo Yoga Pad Pro 13 modeli 420 Avro fiyat etiketine sahip. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/the_new_lenovo_yoga_pad_13_tablet_has_a_microhdmi_port_so_you_can_use_it_as_an_external_monitor-news-49296.php







  • Harici ekran olarak bu kadar ön plana çıkan bir cihazın. İyi bir ekranla gelmemesi hayalkırıklığı. 1 aydır tanıtımı bekliyorum hayalkırıklığı oldu.



    Sanırım ekran hz değeride düşük. Belirtmediklerine göre. Ayrıca 400nit nedir. 400nit ile nasıl hdr mümkün yahu.



    Koyacaksın oled ekranı bitecek. Dandik ekran koyup laf ebeliğine gerek yok.



    Ayrıca ekran çerçeve oranıda baya kötü. %55 civarı. En azından taşınabilir bir ekran için daha portatif olabilirdi.

  • Harice ekran olarak kullanabilmek büyük avantaj, tabletin ömrü 5-10 yıl sonra bitince, ekran olarak hayatına devam eder.

  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Bu paraya bu kadar demişler bence güzel cihaz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.