Şimdi Ara

Not almak ve pdf için Samsung Note 10 Lite mı yoksa Tab S6 Lite mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, pdf dökümanları üzerinde çalışmak ve verimliliği artırmak için karalama yapıp not alabileceğim bir cihaz arıyorum. Tablet güzel olur ama her zaman yanımda 2. büyük bir cihazı taşımak zorundayım, sizce Note 10 Lite bu ihtiyacımı karşılar mı? İleride tablet de alabilirim ama hem yeni seriyi bekliyorum hem de artık çalışmalara başlamam lazım, kağıt kalem güzel ama dijital içeriklere erişemiyorum ve gereksiz pis yığın birikiyor bir süre sonra. Tecrübeli arkadaşlar sizin görüşlerinizi bekliyorum. İmkanım olsa M1 işlemcili ipad alacağım bilgisayardan da kurtulup ama şu an o masrafa girmek istemiyorum.




  • M1 işlemcili ipad'e gerek yok. Standart ipad ve kalemi de işinizi çok iyi görür. Telefonlar tabletlerin yerini tutmuyor maalesef. Note 10 lite güzel cihaz, ama saatlerce çalışmak için ekran çok küçük kalıyor. Ben olsam bir ipad ve kalem alırdım. iPad'lere özel çok pro uygulamalar var. Android tabletler ise büyük boy telefondan farksız bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum, ipad ve kalem alın. Telefonum samsung ama tablet olayında ipadden şaşmayın derim uzun seneler kullanırsınız. 2018de aldım ipad ve kalemi hala kullanıyorum. 6 7 ay note 10 lite kullandım, ikisi farklı şeyler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.