Şimdi Ara

akıl sağlığını kaybet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

akıl sağlığını kaybet


(En Son Oy Tarihi: 9.8.2021)
Giriş
Mesaj
  • mezunum. geçen yıl hiç çalışmadım. sıralamam mf 160k geldi. bu yıl da hiç çalışmadım. tytm 75, aytm mf için 25-30, tm için 35-40 civarında. sizce kalan sürede ne yapmalıyım?




  • tyt kas diyen arkadaşlar seneye sistem değişir mi olum elimizde patlamasın tüm plan

  • ayt aban tm tercih yap git aga 2 yıl mezunluk cidden dayanılacak gibi olmaz bence. 1 yıl mezuna kalmak bile beni aşırı etkiledi. bir de üstüne üniler falan açılırsa tüm tanıdıkların üniversitede takılırken sen hala daha lise müfredatı cart curt bilmem neyle uğraşıyor olursun. değmez bence. ha eğer tmde seçtiğin bölüm çok içini açmazsa 1 yıl obp kırılacağı için rahat takılırsın sonraki yıl yardırırsın.

  • gönlünde yatan bölüm bilgisiyar mühendisliği iken ve sana verilmiş bir imkan varken ve bugünden önceki günleri bir kayıp olarak değil yapmaman gerekenleri bildiğin için bir kazanç olarak görüyorsan sana durmak yakışmaz kardeşim seni bekleyen hayal varken sen daha da çok bekletme hadi varını yoğunu ver. Yolun açık ve doğru yol olsun.Allah'a emanet ol kardeşim.

  • hocam çalışmadıysan gene çalışmassın senin bir resete ihtiyacın var bir üniye gitmesen bile sana tavsiyem bir yurda falan yerleşmen olur maddi durumun yeterliyse o ortam sana yeter. (zaten üniye gitsen de bu parayı vereceksin bir şey değişmiyor) üni tercih etmeden de yurda yerleşebilirsin özel yurtlar alır illa ki hem arkadaş ortamın olur hem kafan hoş olur günde 3 4 saat çalışsan yeter. arkadaşın vasıtasıyla girersin üniye kütüphanesi de çok iyi oluyor ünilerin 3 4 saat yurtta 3 4 saat kütüphanede geri kalan vakit de takılırsın miss.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-083A15948

    ayt aban tm tercih yap git aga 2 yıl mezunluk cidden dayanılacak gibi olmaz bence. 1 yıl mezuna kalmak bile beni aşırı etkiledi. bir de üstüne üniler falan açılırsa tüm tanıdıkların üniversitede takılırken sen hala daha lise müfredatı cart curt bilmem neyle uğraşıyor olursun. değmez bence. ha eğer tmde seçtiğin bölüm çok içini açmazsa 1 yıl obp kırılacağı için rahat takılırsın sonraki yıl yardırırsın.

    valla hocam mezun yılımda başıma tüm hayatım boyunca gelmediği kadar olay geldi. özellikle kışın başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. bir üniversiteye yerleşip hayatın içinden tekrar hazırlanmak daha mantıklı gibi geliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnesKayaa

    gönlünde yatan bölüm bilgisiyar mühendisliği iken ve sana verilmiş bir imkan varken ve bugünden önceki günleri bir kayıp olarak değil yapmaman gerekenleri bildiğin için bir kazanç olarak görüyorsan sana durmak yakışmaz kardeşim seni bekleyen hayal varken sen daha da çok bekletme hadi varını yoğunu ver. Yolun açık ve doğru yol olsun.Allah'a emanet ol kardeşim.

    teşekkürler kardeşim dediğin gibi ama üniversiteye yerleşip ama tekrar mezuna kalıp istediğim şeyi kovalayacağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: apostrophe

    hocam çalışmadıysan gene çalışmassın senin bir resete ihtiyacın var bir üniye gitmesen bile sana tavsiyem bir yurda falan yerleşmen olur maddi durumun yeterliyse o ortam sana yeter. (zaten üniye gitsen de bu parayı vereceksin bir şey değişmiyor) üni tercih etmeden de yurda yerleşebilirsin özel yurtlar alır illa ki hem arkadaş ortamın olur hem kafan hoş olur günde 3 4 saat çalışsan yeter. arkadaşın vasıtasıyla girersin üniye kütüphanesi de çok iyi oluyor ünilerin 3 4 saat yurtta 3 4 saat kütüphanede geri kalan vakit de takılırsın miss.

    hocam yurt işi gibi bi maceradansa tmden zorlayıp odtü-hacettepede rastgele bi bölüme girip hem hazırlığı halletmek hem de kütüphanede çalışmak daha mantıklı geliyor. evde yapabilir miyim bilmiyorum.





  • Tyt ne kadar kassan da mükemmel bir artış olamaz özellikle tytde yapamazsın yani. Şu son 30 gün ful sayısal ayt kasmaya çalışsan daha çok yükselirsin bence ama bilmiyorum nasık bir sıralama istediğine bağlı, ayrıca ikinci kere mezuna kalmak cidden çok zor bir şey psikolojik olarak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 21 Mayıs 2021; 20:31:27 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aban edebiyata ve tarihe.

    Coğrafya zaten beleş +6 net

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thevictorious kullanıcısına yanıt
    Hocam iki tane dert niye aliyorsunuz ki direk mezuna neden kalmiyorsunuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mezuna kalmak tam akıl sağlığını kaybet seçeneği, 12 olmama rağmen hafif tırsıyorum mezuna kalırsam ailem evden atar herhalde :d , kırık daha da kötü ama tek ekonomik seçenek bu benim için, kötü üniversitelere görece yüksek sıralamadan bir iç anadolu üniversitesinden temel bilim yazıp bursla geçinsen ses etmezler ama hazırlıkta yine kırık yüzünden başım ağrıyacak, sıralamayı neredeyse 2x geri atıyor.

    Yanarak mı donarak mı öleyim gibi iki mantıksız seçenek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F655C4790

    Hocam iki tane dert niye aliyorsunuz ki direk mezuna neden kalmiyorsunuz

    hocam ailem izin vermeyebilir 1, ikincisi ben tekrar mezunu kaldıramayabilirim; ingilizcem halihazırda iyi durumda istesem hazırlığı yarım dönemde atlayabilirim muhtemelen, sadece o da aradan çıkmış olsun diye giriyorum. tabi bir de 2 senedir gasp edilmiş sosyal hayata özlem de var. kütüphane faktörü de var. evde çalışamıyorum asla artık.

  • 75 tyt allahın sana lütfu edeb sosyal aban hukuk tercih et bak yoluna hocam 2 yıl mezunluk Allah göstermesin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thevictorious kullanıcısına yanıt

    kral emin ol üniversitede gelecek sene onlıne olacak 2 sene daha böyle devam eder yani asosyallık her zaman olacak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrix066

    kral emin ol üniversitede gelecek sene onlıne olacak 2 sene daha böyle devam eder yani asosyallık her zaman olacak

    usta büyük ülkeler aşılanma işini yavaştan çözdü denebilir o yüzden bize de aşı akmaya başlıyor artık bugün uğur şahinin kendisi 90 milyon dozu gönderiyoruz dedi artık iş dedikoduyu geçti yök de bakanlıktan öğrenci+eğitimcileri eylül ekime kadar aşılanmasını istemişti ben açılacağını düşünüyorum

  • MF-TM oyları başabaş kalmışken haber vereyim bugün AYT sınavına girdim;


    24 Matematik

    33 Edb-Sos1

    17 Fen işaretledim.


    Sanırım paso lti+geo kasıp biraz da yazar-eser ve söz sanatları bakıp tmden kafa atacağım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thevictorious

    MF-TM oyları başabaş kalmışken haber vereyim bugün AYT sınavına girdim;


    24 Matematik

    33 Edb-Sos1

    17 Fen işaretledim.


    Sanırım paso lti+geo kasıp biraz da yazar-eser ve söz sanatları bakıp tmden kafa atacağım.

    Matematik 16d 8y geldi

    Edebiyat 11d 7y geldi

    Tarih 7d 2y geldi

    Coğrafya 6d 0y geldi

    Feni kontrol etmedim.


    14 mat - 9.25 edb + 6.5 tarih + 6 coğ = 35.75 ayt


    tabi bu derslerin hiçbirinden hiçbir konuya çalışmamış olduğumu hatırlatırım. en son 4 ay önce başlayacaktım, hala başlamadım. şu saatten sonra 1 2 temel konu bitirip direkt lti atlıycam galiba. biraz da üçgen çokgen baksam matematiği 20 25 arası kurtarırım belki. tarih coğrafyam iyi ama edebiyatı genel kültür kurtarmıyor. cumhuriyet dönemi bir de şu nebi 14. yy nabi 15. yy soruları falan için çalışacağım, bir iki söz sanatı da bakarım 15 yaparım diye umuyorum. 25 mat 15 edb 7 tarih 5 coğrafya falan yapsam gerçek sınavda 50+ net gelmiş oluyor. tytmi de 75ten 80e çıkarsam(geometri ve fonk+pol ortak konular olduğundan aynı anda hem tyt hem ayt çalışmış oluyorum zaten) biraz da dil bilgisi baksam 85-55 yapabilirim gibi. 84 obpyle tmde 18k geliyor. bir hukuk veya ybs yazabilirim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.