Şimdi Ara

AP: Ülkücü Hareket Terör Örgütü Listesine Eklenmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AP’nin Türkiye raporunda ‘Bozkurtlar’ detayı: ‘Terör örgütü listesine eklenmeli’


    Avrupa Parlamentosu, Türkiye raporunda Ülkücü hareketin (Bozkurtlar) "AB terör örgütleri listesine eklenmesi" fikrini ilk kez gündemine taşıdı. AP Türkiye raportörü İspanyol parlamenter Nacho Sanchez Amor, tarafından hazırlanan Türkiye raporuna bu amaçla bir madde eklendi. 'Irkçı ve aşırı sağcı' olarak tanımlanan Ülkücü hareketin "Sadece Türkiye değil aynı zamanda Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkelerde de kaygı verici şekilde ilerlediği" görüşü savunuldu.


    ‘MHP’YE YAKINLIK’


    MHP ile yakınlığına vurgu yapılan hareketin 'AB terör örgütleri listesine eklenmesi' ve AB içindeki örgütlenmesinin yasaklanması için inceleme başlatılması istendi. Konuyla ilgili paragrafta Ülkücü hareketin “özellikle Kürt, Ermeni veya Yunan ve muhalif olarak gördükleri her şahıs için tehdit oluşturduğu” belirtilerek, etkilerine karşı konulması çağrısı yer aldı.


    AB terör örgütleri listesi AB devlet ve hükümet başkanları tarafından belirlense de, AP tarafından atılan bu adım ilk defa bir AB organının Ülkücü hareket için "terörist" sıfatını kullanıyor olması bakımından önem taşıyor.


    Kaynak: https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/apnin-turkiye-raporunda-bozkurtlar-detayi-teror-orgutu-listesine-eklenmeli-1837530




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exellanss -- 20 Mayıs 2021; 12:44:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kendi içlerinde bir sürü farklı çeşit aşırı oluşumlar var onlara niye ses çıkarmıyor bu AP? Kendilerinin cici mi yoksa?

  • 80 li 90 lı yıllarda eklenmediyse bundan sonra hiç eklenmez
    Ülkücü hareket mi kaldı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pek de haksız değiller.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    pkkyı dhkpcileri barındıranlar müslümanlara yapılanlara ses çıkarmayanlar kendilerinide bir örgüt olarak yazsınlar bi zahmet. 

  • Basın, AB için önemli. Dövülen gazeteciler konusu bir kaç kez Fransa ve Almanya medyasında yer aldı, bu konu nedeniyle Türkiyeye yaptırım bile konuşuldu TV de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkücü hareket engellenemez.  

  • ülkücü movement blocklanamaz  

  • Bunu kendileri pkk yı resmi olarak terör örgütü ilan etmelerine rağmen hertürlü barındıran engelleyici kararlar çıkarmayan Avrupa parlamentosu mu diyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazeteci, genel başkan yardımcısına silahlı saldırı düzenleyen, genel başkanın evini basan bir oluşum bu. Hatta zamanında savcı öldürmüşlüğü bile var bu "ülke sevdalılarının"

    Önceleri şimdi salladıkları Amerika komünizm gelmesin diye fonladı bunları, şimdi sözde düşman oldurlar. Kim nereye çekerse oraya gidiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.