Şimdi Ara

38 günde odtü-hacettepe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 38 günde odtü-hacettepe


    38 günde odtü-hacettepe


    38 günde odtü-hacettepe


    38 günde odtü-hacettepe
    38 günde odtü-hacettepe
    38 günde odtü-hacettepe
    38 günde odtü-hacettepe
    38 günde odtü-hacettepe





    arkadaşlar üstteki durumu yaşamamak adına bu sene odtü-haceteppede bir bölüme girmek istiyorum 75 civarı tyt yapıyorum aytde 15 matematik 15-20 edebiyat 10 civarı fen netim var neredeyse hiç çalışmadım ankarada yaşıyorum eğer açılırsa üniler gider kütüphanesinde çalışırım tekrar mezuna kalmayacağım hem de ingilizcem iyi durumda gramer vocabulary eksiklerimi tamamlamış olur gelecek yıl düzgün bir yere girer hazırlığı da sınavı verip atlayabilirim diye düşünüyorum sizce 38 gün kala neye ağırlık vermeliyim hacettepe iktisat 72k ea, hacettepe geomatik 130k mf aklıma ilk gelenler, biraz zorlasam 90k mf odtü ceit veya 35k odtü felsefe gelir mi?




  • Ayt matematikten tüm konuları görmeniz faydalı olur. Geçen yılki gibi kolay sorarsalar netleriniz yükselebilir. Amacınız sadece hazırlıksa ea75k ile mf 130k,mf 100k ile tm 35k yaklaşık aynı puanlar. Hangisinden kolay net kaldıracağınızı düşünüyosanız ona yönelebilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değildir. Kırık obp can yakar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mramelex

    Ayt matematikten tüm konuları görmeniz faydalı olur. Geçen yılki gibi kolay sorarsalar netleriniz yükselebilir. Amacınız sadece hazırlıksa ea75k ile mf 130k,mf 100k ile tm 35k yaklaşık aynı puanlar. Hangisinden kolay net kaldıracağınızı düşünüyosanız ona yönelebilirsiniz. Yatırım tavsiyesi değildir. Kırık obp can yakar.

    kırık obpyle yapacağım puan her türlü 30 günlük çalışmayı tokatlar hocam. o yüzden daha karlı gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.