Şimdi Ara

a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bb




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 27 Şubat 2022; 2:26:33 >



  • Durumu farkedip rahatsız olmakta önemli birsey. Gençlik dönemimde İnternet ve cep tlf kullanmıyordum. Şimdikinden çok daha iyi vakit geçiyordu. Bunları hayatımızdan tamamen cikaramayacagimiza göre, önlem almamız gerekir. Ne yazikki hepimiz saatlerce bu teknolojileri kullanıyoruz. Dönüp baktığımızda hayatımıza kattığı birseyin olmadığını da görüyoruz.
    Yeni bir cep telefonu veya pc alınacağı zaman büyük ekran ve performanslı cihaz almamak lazım. Çünkü performansin yüksek olması kendine daha çok bağımlı yapıyor.
    Yüklü olan oyun vb uygulamalar silinebilir.
    Sigarayı bırakınca ilk günlerin zor olduğu gibi, teknoloji bagimliliginda da ayni durum geçerli.
    Mümkün olduğunca gerçek yaşamla ve gerçek insanlarla vakit geçirmeli. Herkesin ilgi ve yeteneği farklı olduğundan, ona uygun uğraşlar bulmak gerekir. Sanalda takilmak yerine uyku süremizi arttirsak, vücudumuz ve zihnimiz daha dingin olur.
    Sanal olan herşeyi azaltıp, ruhumuzu, bedenimizi ve zihnimizi geliştirecek kendimize uygun gerçek uğraşlar bulmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • uyanır uyanmaz pcyi acıyorum tekrar uyuyana kadar açık yaklasık 3,5 yıldır,bisey yapmasam bile habire aynı sıtelere girerek gün bitiyo.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 olucam yakında abartmıyorum son 5 yıldır operanın açılış tab kısmında sabit 25 site var teker teker hepsini açıp göz gezdirip kapatiyorum günde kaç kere yapıyorum bilmiyorum ama bir bakiyorum 5 saat geçmiş bir daha bakyorum 10 saat geçmiş sonra da yatıyorum :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 18 Mayıs 2021; 2:49:39 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.